TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почина Исуф Кадриу, заменик-главен уредник на ТВ АЛСАТ

Алсат-М - 23.06.2024

Исуф Кадриу почина на 52-годишна возраст од срцев удар во туристичкиот град Шенѓин, Албанија, каде што беше на одмор со семејството. Оженет е и татко на три деца. Средното образование го завршил во гимназијата во Гњилане, додека новинарство ...

Почина Исуф Кадриу, дописник на РСЕ од Скопје

Р.С.Европа - 23.06.2024

Новинарот Исуф Кадриу, дописник на Радио Слободна Европа (РСЕ) од Скопје, ненадејно почина во неделата на 52-годишна возраст. Кадриу известуваше за РСЕ од Скопје од 2002 година и беше едно од најистакнатите имиња во редакцијата на Радио Слободна ...

На 52-годишна возраст почина Исуф Кадриу, заменик главен уредник на Алсат

еМагазин - 23.06.2024

На 52-годишна возраст почина новинарот , заменик главен уредник на Алсат-М, Тој починал од срцев удар во Шенѓин, Албанија, каде што бил на одмор со семејството. Кадриу е татко на три деца, а од 2008 година беше заменик главен одговорен уредник на ...

Почина новинарот Исуф Кадриу

ТВ21 - 23.06.2024

Исуф Кадриу, дописник на Радио Слободна Европа од Скопје и заменик-главен и одговорен уредник во Алсат, ненадејно починал во неделата на 52-годишна возраст. Починал по срцев удар во туристичкиот град Шенѓин, Албанија, каде што бил на одмор со ...

Почина Исуф Кадриу, заменик-главен уредник на ТВ АЛСАТ

Курир - 23.06.2024

Исуф Кадриу почина на 52-годишна возраст од срцев удар во туристичкиот град Шенѓин, Албанија, каде што беше на одмор со семејството. Оженет е и татко на три деца. Средното образование го завршил во гимназијата во Гњилане, додека новинарство ...

Почина Исуф Кадриу, заменик-главен уредник на Тв Алсат

Слободен Печат - 23.06.2024

Исуф Кадриу, заменик главен уредник на Тв Алсат почина на 52-годишна возраст од срцев удар во туристичкиот град Шенѓин, Албанија, каде што беше на одмор со семејството, информираше телевизијата. Оженет е и татко на три деца.

Почина Исуф Кадриу, дописник на РСЕ од Скопје

А1 On - 23.06.2024

Новинарот Исуф Кадриу, дописник на Радио Слободна Европа (РСЕ) од Скопје, ненадејно почина во неделата на 52-годишна возраст, информираат од РСЕ. Кадриу известуваше за РСЕ од Скопје од 2002 година и беше едно од најистакнатите имиња во редакцијата ...

Почина Исуф Кадриу, заменик-главен уредник на ТВ АЛСАТ

Нетпрес - 23.06.2024

Исуф Кадриу почина на 52-годишна возраст од срцев удар во туристичкиот град Шенѓин, Албанија, каде што беше на одмор со семејството. Оженет е и татко на три деца. Средното образование го завршил во гимназијата во Гњилане, додека новинарство ...

Почина Исуф Кадриу, заменик-главен уредник на ТВ АЛСАТ

Независен - 23.06.2024

Исуф Кадриу почина на 52-годишна возраст од срцев удар во туристичкиот град Шенѓин, Албанија, каде што беше на одмор со семејството. Оженет е и татко на три деца. Средното образование го завршил во гимназијата во Гњилане, додека новинарство ...