TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Колекција од 17 најнеобични автомобили

Н.Македонија - 02.12.2020

Заборавете на „Ферари“, „Ролс-Ројс“, „Мекларен“ и слични производители чии модели красат многу светски колекции на автомобили. Искрено, иако тие сигурно заслужуваат внимание, како и секој поголем кластер на егзотични лимени миленичиња, во суштина ...

Мама е виновна за сè: Колекционер на ретро игри и конзоли остана без вредната колекција

Женски магазин - 02.12.2020

Иако родителите често не ја разбираат „лудоста“ на видео игрите, оние за кои колекционерските титули имаат огромна вредност, треба да обрнат поголемо внимание на нивната колекција кога ќе ги остават на чување кај нив.

Мајка му фрлила во ѓубре колекција од видео-игри вредна 500 илјади долари

ТВ21 - 02.12.2020

Родителите често не ја разбираат „лудоста“ по видео-игри, односно оние кои собираат колекција која вреди огромни пари. Тие мораат подобро да внимаваат на својата колекција, и да не оставаат никогаш родителите да имаат пристап до неа.

Како колекција на стари игри и конзоли вредна половина милион долари завршила во канта?

Телефони.мк - 01.12.2020

Сигурно многумина од вас по дома имаат понекоја стара конзола за видео игри или стари наслови кои собираат прашина, но еден колекционер од Њујорк собирајќи вредни предмети стигнал до вредност од над половина милион долари.

Гејмер остана без својата скапоцена колекција: Мајка му фрлила половина милион долари во канта...

Точка - 01.12.2020

Постарите родители обично не ја разбираат опсесијата на помладите со видео игрите, па оние кои имаат големи колекции не би требало да ги остават кај своите родители „на чување“, затоа што може да настрадаат во некаква „генералка“.

Една е мајка, ама една беше и колекцијата

Кајгана - 01.12.2020

Иако родителите, особено оние од постарата генерација, често не разбираат која е „залуденоста“ по видеоигрите, ако имате некоја така повредна, треба да им го ставите тоа до знаење. На пример, ако имате игра што вреди многу и по која колекционерите ...

Колекција на игри од половина милион долари заврши во канта

USB - 02.12.2020

Постарите родители обично не ја разбираат опсесијата на помладите со видео игрите, па оние кои имаат големи колекции не би требало да ги остават кај своите родители „на чување“, затоа што може да настрадаат во некаква „генералка“.

Мајка му ја чистела собата па фрлила колекција видео игри вредна 500.000 долари

Кумановски м. - 01.12.2020

Иако родителите често не ја разбираат „лудоста“ на видео игрите, оние за кои колекционерските титули имаат огромна вредност, треба да обрнат поголемо внимание на нивната колекција кога ќе ги остават со нив за чување.