TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се одложи судењето за „хациендите“ на Латас

Независен - 14.03.2018

Судењето за трите куќи, изградени во скопско Зелениково, сопственост на Драган Павловиќ Латас и на неговите двајца браќа, уште непочнато – се одложи. За денеска беше закажан старт на судскиот процес „Тревник“, но тој е одложен по барање на ...

Судењето за Латас е одложено за мај по барање на адвокатите

Макфакс - 14.03.2018

Рочиштето за предметот „Тревник“ на специјалното јавно обвинителство за бесправна градба на викенд-куќи во Зелениково, во кој првообвинет е новинарот Драган Павловиќ – Латас, по барање на адвокатите е одложено за 16 мај.

Судење за предметот на СЈО „Тревник“

Локално - 14.03.2018

Во Кривичниот суд за денеска е закажано рочиште за предметот „Тревник“ на Специјалното јавно обвинителство, што се однесува на бесправна градба на куќи во Зелениково, а во кој првообвинет е новинарот Драган Павловиќ – Латас.

Латас на суд за бесправната градба на викенд-куќите во Зелениково

Макфакс - 13.03.2018

Во кривичниот суд денеска треба да почне судскиот процес на СЈО, познат како „Тревник“, во кој првообвинет е бизнисменот и новинар, Драган Павловиќ – Латас, заедно со Срѓан и Ѕвездан Павловиќ.

Латас на суд во мај, по барање на неговите адвокати

А1 On - 14.03.2018

Рочиштето за предметот „Тревник“ на специјалното јавно обвинителство за бесправна градба на викенд-куќи во Зелениково, во кој првообвинет е новинарот Драган Павловиќ-Латас, по барање на адвокатите е одложено за 16 мај.

Судење за предметот на СЈО „Тревник“

Алсат-М - 14.03.2018

Во Кривичниот суд за денеска е закажано рочиште за предметот „Тревник“ на Специјалното јавно обвинителство, што се однесува на бесправна градба на куќи во Зелениково, а во кој првообвинет е новинарот Драган Павловиќ – Латас.

Латас на суд за бесправна градба на викенд-куќите во Зелениково

Вечер - 13.03.2018

Во кривичниот суд денеска треба да почне судскиот процес на СЈО, познат како „Тревник“, во кој првообвинет е бизнисменот и новинар, Драган Павловиќ – Латас, заедно со Срѓан и Ѕвездан Павловиќ.

Судењето за Латас е одложено за мај по барање на адвокатите

Вечер - 14.03.2018

Рочиштето за предметот „Тревник“ на специјалното јавно обвинителство за бесправна градба на викенд-куќи во Зелениково, во кој првообвинет е новинарот Драган Павловиќ – Латас, по барање на адвокатите е одложено за 16 мај.

Судење за предметот на СЈО „Тревник“

Република - 14.03.2018

Во Кривичниот суд за денеска е закажано рочиште за предметот „Тревник“ на Специјалното јавно обвинителство, што се однесува на бесправна градба на куќи во Зелениково, а во кој првообвинет е новинарот Драган Павловиќ – Латас.

Латас на суд за бесправна градба на викенд-куќите во Зелениково

А1 On - 13.03.2018

Во Кривичниот суд, во среда треба да почне судскиот процес на СЈО, познат како „Тревник“, во кој првообвинет е бизнисменот и новинар, Драган Павловиќ – Латас, заедно со Срѓан и Ѕвездан Павловиќ.

Судењето на Латас за „Тревник“ е одложено за во мај

Кајгана - 14.03.2018

Рочиштето за предметот „Тревник“ на Специјалното јавно обвинителство за бесправна градба на викенд-куќи во Зелениково, во кој првообвинет е новинарот Драган Павловиќ-Латас, по барање на адвокатите е одложено за 16 мај.

По барање на одбраната, судењето за предметот на СЈО „Тревник“ одложено за 16. мај

еМагазин - 14.03.2018

Рочиштето за предметот „Тревник“ на Специјалното јавно обвинителство што се однесува на бесправна градба на куќи во Зелениково, а во кој првообвинет е новинарот Драган Павловиќ – Латас по барање на одбраната денеска е одложено за 16 мај.

Латас денеска на суд за бесправна градба на викенд-куќите во Зелениково

Кајгана - 14.03.2018

Во кривичниот суд денеска треба да почне судскиот процес на СЈО, познат како „Тревник“, во кој првообвинет е бизнисменот и новинар, Драган Павловиќ – Латас, заедно со Срѓан и Ѕвездан Павловиќ.

Судењето за Латас е одложено за мај по барање на адвокатите

Точка - 14.03.2018

Рочиштето за предметот „Тревник“ на специјалното јавно обвинителство за бесправна градба на викенд-куќи во Зелениково, во кој првообвинет е новинарот Драган Павловиќ – Латас, по барање на адвокатите е одложено за 16 мај.

Судењето за предметот на СЈО „Тревник“ одложено за 16 мај...

Н.Македонија - 14.03.2018

Судењето за предметот на СЈО „Тревник“ одложено за 16 мај Рочиштето за предметот „Тревник“ на Специјалното јавно обвинителство што се однесува на бесправна градба на куќи во Зелениково, а во кој првообвинет е новинарот Драган Павловиќ – Латас по ...

Латас на суд за бесправната градба на викенд-куќите во Зелениково

Sky - 14.03.2018

Во кривичниот суд денеска треба да почне судскиот процес на СЈО, познат како „Тревник“, во кој првообвинет е бизнисменот и новинар Драган Павловиќ – Латас, заедно со Срѓан и Ѕвездан Павловиќ.

Судењето за Латас е одложено за мај по барање на адвокатите

Правдико - 14.03.2018

Рочиштето за предметот „Тревник“ на специјалното јавно обвинителство за бесправна градба на викенд-куќи во Зелениково, во кој првообвинет е новинарот Драган Павловиќ – Латас, по барање на адвокатите е одложено за 16 мај.

Судење за предметот на СЈО „Тревник“ одложено за 16 мај

Канал5 - 14.03.2018

Рочиштето за предметот „Тревник“ на Специјалното јавно обвинителство што се однесува на бесправна градба на куќи во Зелениково, а во кој првообвинет е новинарот Драган Павловиќ – Латас по барање на одбраната денеска е одложено за 16 мај.

Судењето за „тревник“ одложено за 16 мај по барање на адвокатите

Локално - 14.03.2018

Рочиштето за предметот „Тревник“ на специјалното јавно обвинителство за бесправна градба на викенд-куќи во Зелениково, во кој првообвинет е новинарот Драган Павловиќ – Латас, по барање на адвокатите е одложено за 16 мај.

Судење за предметот на СЈО „Тревник“ одложено за 16-ти мај

Курир - 14.03.2018

Од Специјалното јавно обвинителство изразуваат сомнение за кривично-правни дејствија на три лица за изградба на три викенд-куќи во општина Зелениково без да имаат право на ваква градба, односно градење без одобрение за градење.

Судењето за Латас е одложено за мај по барање на адвокатите

Sky - 14.03.2018

Рочиштето за предметот „Тревник“ на специјалното јавно обвинителство за бесправна градба на викенд-куќи во Зелениково, во кој првообвинет е новинарот Драган Павловиќ – Латас, по барање на адвокатите е одложено за 16 мај.

Судење за предметот на СЈО „Тревник“

24 Вести - 14.03.2018

Во Кривичниот суд за денеска е закажано рочиште за предметот „Тревник“ на Специјалното јавно обвинителство, кoj се однесува на бесправна градба на куќи во Зелениково, а во кој првообвинет е новинарот Драган Павловиќ – Латас.

Судење за трите викендици на Латас во Зелениково

+инфо - 14.03.2018

Во Кривичниот суд за денеска е закажано рочиште за предметот „Тревник“ на Специјалното јавно обвинителство, што се однесува на бесправна градба на куќи во Зелениково, а во кој првообвинет е новинарот Драган Павловиќ – Латас.

Латас на суд за куќите во Зелениково

Независен - 14.03.2018

Во Кривичниот суд за денеска е закажано рочиште за предметот „Тревник“ на Специјалното јавно обвинителство, што се однесува на бесправна градба на куќи во Зелениково, а во кој првообвинет е новинарот Драган Павловиќ – Латас.

И Латас денес во Кривичен: Судење за предметот на СЈО „Тревник“

Бриф - 14.03.2018

Во Кривичниот суд за денеска е закажано рочиште за предметот „Тревник“ на Специјалното јавно обвинителство, што се однесува на бесправна градба на куќи во Зелениково, а во кој првообвинет е новинарот Драган Павловиќ – Латас.

Рочиштето за „Тревник“ одложено

МКД - 14.03.2018

За денеска закажаното судско рочиште за предметот „Тревник" на Специјалното јавно обвинителство е одложено за 16 мај. Овој предмет се однесува на бесправна градба на куќи во Зелениково, а во кој првообвинет е новинарот Драган Павловиќ – Латас.

Судење за предметот на СЈО „Тревник“ одложено за 16 мај

Либертас - 14.03.2018

Рочиштето за предметот „Тревник“ на Специјалното јавно обвинителство што се однесува на бесправна градба на куќи во Зелениково, а во кој првообвинет е новинарот Драган Павловиќ – Латас по барање на одбраната денеска е одложено за 16 мај.

Судење за предметот на СЈО „Тревник“ одложено за 16 мај

CivilMedia - 14.03.2018

Рочиштето за предметот „Тревник“ на Специјалното јавно обвинителство што се однесува на бесправна градба на куќи во Зелениково, а во кој првообвинет е новинарот Драган Павловиќ – Латас по барање на одбраната денеска е одложено за 16 мај.

Судење за предметот на СЈО „Тревник“ одложено за 16 мај

ТВ21 - 14.03.2018

Рочиштето за предметот „Тревник“ на Специјалното јавно обвинителство што се однесува на бесправна градба на куќи во Зелениково, а во кој првообвинет е новинарот Драган Павловиќ – Латас по барање на одбраната денеска е одложено за 16 мај.

Судење за предметот на СЈО „Тревник“ за Д.П. Латас одложено за 16 мај

24 Вести - 14.03.2018

Рочиштето за предметот „Тревник“ на специјалното јавно обвинителство што се однесува на бесправна градба на куќи во Зелениково, а во кој првообвинет е новинарот Драган Павловиќ – Латас по барање на одбраната денеска е одложено за 16 мај.