TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Возачите немаат обврска да плаќаат за налепница при регистрација на возилата

Алсат-М - 24.03.2019

Возачите веќе нема да бидат обврзани да плаќаат за налепници за регистрација кои се поставуваа на предното стакло. Министерството за внатрешни работи заклучи дека налепницата е дополнителен трошок за граѓаните, а во исто време не им помага на ...

Возачите повеќе нема да плаќаат налепници за регистрација

Фактор - 24.03.2019

Возачите повеќе нема да бидат обврзани да плаќаат за налепници дека нивните возила се регистрани. Министерството за внатрешни работи заклучи дека таков билет претставува дополнителен трошок за граѓаните, а во исто време не му помага на полицајците ...

Возачите нема повеќе да плаќаат налепници за регистрација

Тера - 25.03.2019

Возачите повеќе нема да бидат обврзани да плаќаат за налепници за регистрација кои се поставуваа на предното стакло. Министерството за внатрешни работи заклучи дека налепницата е дополнителен трошок за граѓаните, а во исто време не им помага на ...

Возачите повеќе нема да плаќаат налепници за регистрација

Вечер - 25.03.2019

Возачите повеќе нема да бидат обврзани да плаќаат за налепници дека нивните возила се регистрани. Министерството за внатрешни работи заклучи дека таков билет претставува дополнителен трошок за граѓаните, а во исто време не му помага на полицајците ...

Возачите повеќе нема да плаќаат налепници за регистрација

Press24 - 25.03.2019

Возачите повеќе нема да бидат обврзани да плаќаат за налепници дека нивните возила се регистрани, објави Алсат. Министерството за внатрешни работи заклучи дека таков билет претставува дополнителен трошок за граѓаните, а во исто време не му помага на ...