TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Најдолга блокада на Владата во историјата на САД (ВИДЕО)

Канал5 - 12.01.2019

Делумната блокада на американската Влада го надмина рекордот од 21 ден , па сепак не се гледа крајот. Денеска е 22 ден од делумната блокада на американската Влада , со што е надминат рекордот од 21 ден блокада во 1996-97 година, додека претседател ...

САД: Неславен рекорд – најдолга блокада на владата во историјата

Локално - 12.01.2019

Делумната блокада на американската влада влезе денеска во 22 ден и со тоа е најдолга во историјата. Пари за продолжување на работата засега не добиле девет од 15 американски министерства додека Министерството за одбрана и Министерството за ветерани ...

САД: Неславен рекорд – најдолга блокада на владата во историјата

24Инфо - 12.01.2019

Делумната блокада на американската влада влезе денеска во 22 ден и со тоа е најдолга во историјата. Пари за продолжување на работата засега не добиле девет од 15 американски министерства додека Министерството за одбрана и Министерството за ветерани ...

САД: Неславен рекорд – најдолга блокада на владата во историјата

Опсервер - 12.01.2019

Делумната блокада на американската влада влезе денеска во 22 ден и со тоа е најдолга во историјата. Пари за продолжување на работата засега не добиле девет од 15 американски министерства додека Министерството за одбрана и Министерството за ветерани ...

САД: Неславен рекорд – најдолга блокада на владата во историјата

А1 On - 12.01.2019

Делумната блокада на американската влада влезе денеска во 22 ден и со тоа е најдолга во историјата. Пари за продолжување на работата засега не добиле девет од 15 американски министерства додека Министерството за одбрана и Министерството за ветерани ...

Неславен рекорд на САД – најдолга блокада на владата во историјата

1tv - 12.01.2019

Делумната блокада на американската влада влезе денеска во 22 ден и со тоа е најдолга во историјата. Пари за продолжување на работата засега не добиле девет од 15 американски министерства додека Министерството за одбрана и Министерството за ветерани ...

Најдолга блокада на владата во историјата на САД

Н.Македонија - 12.01.2019

Делумната блокада на американската влада влезе денеска во 22 ден и со тоа е најдолга во историјата, информира МИА. Пари за продолжување на работата засега не добиле девет од 15 американски министерства додека Министерството за одбрана и ...

САД: Неславен рекорд – најдолга блокада на владата во историјата

24 Вести - 12.01.2019

Делумната блокада на американската влада влезе денеска во 22 ден и со тоа е најдолга во историјата. Пари за продолжување на работата засега не добиле девет од 15 американски министерства додека Министерството за одбрана и Министерството за ветерани ...

САД најдолга блокада на администрацијата, 800.000 административци немаат плата

ТВ21 - 12.01.2019

Делумната блокада на американската влада влезе во 22 ден и со тоа е најдолга во историјата. Пари за продолжување на работата засега не добиле девет од 15 американски министерства додека Министерството за одбрана и Министерството за ветерани засега ...

САД најдолга блокада на администрацијата, 800.000 административци немаат плата

4NEWS - 12.01.2019

Делумната блокада на американската влада влезе во 22 ден и со тоа е најдолга во историјата. Пари за продолжување на работата засега не добиле девет од 15 американски министерства додека Министерството за одбрана и Министерството за ветерани засега ...