TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Брнабиќ: Србија цврсто стои на европскиот пат

Макфакс - 30.09.2022

Премиерката на Србија Ана Брнабиќ разговараше со известувачот на Европскиот парламент за Србија, Владимир Билчик и членот на Делегацијата на Комитетот на Европскиот парламент за стабилизација и пристапување кон Европската унија, Матјаж Немец, за ...

Вучиќ до ЕУ: Србија е независна и суверена земја која сама ги носи одлуките

Антропол - 30.09.2022

Претседателот на Република Србија, Александар Вучиќ, денеска се сретна со известувачот на Европскиот парламент за Србија, Владимир Билчик и членот на Делегацијата на Комитетот за стабилизација и пристапување кон Европската унија на Европскиот ...

ВУЧИЌ: Србија останува на патот кон ЕУ, но како независна и суверена земја која сама одлучува за своите државни и ...

Денешен - 30.09.2022

Претседателот на Република Србија, Александар Вучиќ, денеска се сретна со известувачот на Европскиот парламент за Србија, Владимир Билчик и членот на Делегацијата на Комитетот за стабилизација и пристапување кон Европската унија на Европскиот ...

Брнабиќ: Србија цврсто стои на европскиот пат

MTM - 30.09.2022

Премиерката на Србија, Ана Брнабиќ, разговараше со известувачот на Европскиот парламент за Србија, Владимир Билчик, и членот на Делегацијата на Комитетот на Европскиот парламент за стабилизација и пристапување кон Европската Унија, Матјаж Немец, за ...

Брнабиќ: Србија цврсто стои на европскиот пат

24Инфо - 30.09.2022

Премиерката на Србија, Ана Брнабиќ, разговараше со известувачот на Европскиот парламент за Србија, Владимир Билчик, и членот на Делегацијата на Комитетот на Европскиот парламент за стабилизација и пристапување кон Европската Унија, Матјаж Немец, за ...

Брнабиќ: Србија цврсто стои на европскиот пат, но немаме позитивни сигнали од ЕУ

Press24 - 30.09.2022

Премиерката на Србија Ана Брнабиќ разговараше со известувачот на Европскиот парламент за Србија, Владимир Билчик и членот на Делегацијата на Комитетот на Европскиот парламент за стабилизација и пристапување кон Европската унија, Матјаж Немец, за ...