TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија е на дното по странски инвестиции

Слободен Печат - 22.01.2021

Македонија со Заев е убедливо на дното по странски инвестиции, од два до четири и пол пати помалку од соседите, истакнуваат од ВМРО-ДПМНЕ . – Заклучно со месец септември 2020 година, во Македонија има помалку странски директни инвестиции во споредба ...

Во Македонија на чело со Заев влегле најмалку странски инвестиции

Република - 22.01.2021

Македонија со неспособната власт на Заев е убедливо на дното по прилив на странски инвестиции во регионот и Европа во 2020 година, велат од ВМРО-ДПМНЕ, од каде потенцираат дека заклучно со месец септември 2020 година во Македонија има помалку ...

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија со Заев е убедливо на дното по странски инвестиции, од 2 до 4 и пол пати помалку од соседите

Курир - 22.01.2021

Македонија со неспособната власт на Заев е убедливо на дното по прилив на странски инвестиции во регионот и Европа во 2020 година, се наведува во соопштението на ВМРО-ДПМНЕ. Од партијата посочуваат дека заклучно со месец септември 2020 година во ...

Македонија со Заев е убедливо на дното по странски инвестиции, од 2 до 4 и пол пати помалку од соседите

24Инфо - 22.01.2021

Македонија со неспособната власт на Заев е убедливо на дното по прилив на странски инвестиции во регионот и Европа во 2020 година. Заклучно со месец септември 2020 година во Македонија има помалку странски директни инвестиции во споредба со Србија, ...

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија со Заев е убедливо на дното по странски инвестиции

Макфакс - 22.01.2021

„Македонија со Заев е убедливо на дното по странски инвестиции, од 2 до 4 и пол пати помалку од соседите Македонија со неспособната власт на Заев е убедливо на дното по прилив на странски инвестиции во регионот и Европа во 2020 година“, соопшти ...

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија има помалку странски директни инвестиции во споредба со Србија, Бугарија и Албанија

Локално - 22.01.2021

Македонија со неспособната власт на Заев е убедливо на дното по прилив на странски инвестиции во регионот и Европа во 2020 година, се наведува во соопштението на ВМРО-ДПМНЕ. Од партијата посочуваат дека заклучно со месец септември 2020 година во ...

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија со Заев е убедливо на дното по странски инвестиции, од 2 до 4 и пол пати помалку од соседите

Press24 - 22.01.2021

Македонија со неспособната власт на Заев е убедливо на дното по прилив на странски инвестиции во регионот и Европа во 2020 година, се наведува во соопштението на ВМРО-ДПМНЕ. Од партијата посочуваат дека заклучно со месец септември 2020 година во ...

ВМРО-ДПМНЕ: Во Македонија странските инвестиции се од 2 до 4 и пол пати помалку од соседите

МКД - 22.01.2021

Македонија со неспособната власт на Заев е убедливо на дното по прилив на странски инвестиции во регионот и Европа во 2020 година. Заклучно со месец септември 2020 година во Македонија има помалку странски директни инвестиции во споредба со Србија, ...

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија е убедливо на дното по странски инвестиции

Сител - 22.01.2021

Македонија со Заев е убедливо на дното по странски инвестиции, од 2 до 4 и пол пати помалку од соседите Македонија со неспособната власт на Заев е убедливо на дното по прилив на странски инвестиции во регионот и Европа во 2020 година.

ВМРО-ДПМНЕ: Со Заев Македонија е убедливо на дното по странски инвестиции, од 2 до 4 и пол пати помалку од соседите

Нетпрес - 22.01.2021

Македонија со неспособната власт на Заев е убедливо на дното по прилив на странски инвестиции во регионот и Европа во 2020 година, се наведува во соопштението на ВМРО-ДПМНЕ. Од партијата посочуваат дека заклучно со месец септември 2020 година во ...

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија со Заев е убедливо на дното по странски инвестиции

Канал5 - 22.01.2021

Македонија со Заев е убедливо на дното по странски инвестиции, од 2 до 4 и пол пати помалку од соседите Македонија со неспособната власт на Заев е убедливо на дното по прилив на странски инвестиции во регионот и Европа во 2020 година.

ВМРО-ДПМНЕ: Според странските инвестиции, Македонија е убедливо на дното

+инфо - 22.01.2021

Од партијата посочуваат дека заклучно со месец септември 2020 година во Македонија има помалку странски директни инвестиции во споредба со Србија, Бугарија и Албанија. Македонија со неспособната власт на Заев е убедливо на дното по прилив на ...

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија со Заев е убедливо на дното по странски инвестиции

Centar - 22.01.2021

„Македонија со Заев е убедливо на дното по странски инвестиции, од 2 до 4 и пол пати помалку од соседите.Македонија со неспособната власт на Заев е убедливо на дното по прилив на странски инвестиции во регионот и Европа во 2020 година“, соопшти ...

Македонија со Заев е убедливо на дното по странски инвестиции, од 2 до 4 и пол пати помалку од соседите

Опсервер - 22.01.2021

Македонија со неспособната власт на Заев е убедливо на дното по прилив на странски инвестиции во регионот и Европа во 2020 година. Заклучно со месец септември 2020 година во Македонија има помалку странски директни инвестиции во споредба со Србија, ...

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија со Заев е убедливо на дното по странски инвестиции, од 2 до 4 и пол пати помалку од соседите

MakPress - 22.01.2021

Македонија со неспособната власт на Заев е убедливо на дното по прилив на странски инвестиции во регионот и Европа во 2020 година. Заклучно со месец септември 2020 година во Македонија има помалку странски директни инвестиции во споредба со Србија, ...

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија со Заев е убедливо на дното по странски инвестиции

Скопје инфо - 22.01.2021

„Македонија со Заев е убедливо на дното по странски инвестиции, од 2 до 4 и пол пати помалку од соседите Македонија со неспособната власт на Заев е убедливо на дното по прилив на странски инвестиции во регионот и Европа во 2020 година“, соопшти ...

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија со Заев е убедливо на дното по странски инвестиции

PressingTV - 22.01.2021

Македонија со неспособната власт на Заев е убедливо на дното по прилив на странски инвестиции во регионот и Европа во 2020 година, се наведува во соопштението на ВМРО-ДПМНЕ. Од партијата посочуваат дека заклучно со месец септември 2020 година во ...