TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Американската средна класа е на колена

Пари - 13.10.2021

За првпат во историјата, топ 1 процент од најбогатите Американци имаат повеќе од целата американска средна класа. Колку да не ве чуди што Безос и компанија толку вложуваат во БЛМ и слични колективистички разбудености, за да не се сетат луѓето каде ...

Во која земја еден процент од населението е побогато од целата средна класа?

Фактор - 13.10.2021

Еден процент Американци се побогати од целата средна класа. Богатството во САД е концентрирано во сè помал круг луѓе. Ова го покажуваат податоците на Блумберг, според кои средната класа има помалку активи од најбогатите еден отсто од населението.

Еден процент од најбогатите во САД се побогати од целата средна класа

Денешен - 13.10.2021

Богатството во САД е концентрирано во сè помал круг луѓе и според податоците на Блумберг, средната класа има помалку активи од најбогатите еден отсто од населението. Од вториот квартал на 2021 година, најбогатите еден процент од Американците имаа ...

ИСТРАЖУВАЊЕ НА БЛУМБЕРГ Еден отсто од најбогатите Американци се побогати од целата средна класа

+инфо - 13.10.2021

Од почетокот на пандемијата, американските милијардери додадоа 1,8 трилиони долари на нивното колективно богатство, се вели во извештајот на Институтот за политички студии и за даночна правичност.

Еден процент од најбогатите во САД се побогати од целата средна класа

Независен - 13.10.2021

Богатството во САД е концентрирано во сè помал круг луѓе и според податоците на Блумберг, средната класа има помалку активи од најбогатите еден отсто од населението. Од вториот квартал на 2021 година, најбогатите еден процент од Американците имаа ...

Еден процент од најбогатите во САД се побогати од целата средна класа

Опсервер - 13.10.2021

Богатството во САД е концентрирано во сè помал круг луѓе и според податоците на Блумберг, средната класа има помалку активи од најбогатите еден отсто од населението. Од вториот квартал на 2021 година, најбогатите еден процент од Американците имаа ...

Еден процент од најбогатите во САД се побогати од целата средна класа

Бизнис Вести - 13.10.2021

Богатството во САД е концентрирано во сè помал круг луѓе и според податоците на Блумберг, средната класа има помалку активи од најбогатите еден отсто од населението. Од вториот квартал на 2021 година, најбогатите еден процент од Американците имаа ...

Еден процент од најбогатите во САД се побогати од целата средна класа

Бриф - 13.10.2021

Богатството во САД е концентрирано во сè помал круг луѓе и според податоците на Блумберг, средната класа има помалку активи од најбогатите еден отсто од населението. Од вториот квартал на 2021 година, најбогатите еден процент од Американците имаа ...

Еден процент од најбогатите во САД се побогати од целата средна класа

Иновативност - 13.10.2021

Богатството во САД е концентрирано во сè помал круг луѓе и според податоците на Блумберг, средната класа има помалку активи од најбогатите еден отсто од населението. Од вториот квартал на 2021 година, најбогатите еден процент од Американците имаа ...

Еден процент од најбогатите во САД се побогати од целата средна класа

Lider - 13.10.2021

Богатството во САД е концентрирано во сè помал круг луѓе и според податоците на Блумберг, средната класа има помалку активи од најбогатите еден отсто од населението. Од вториот квартал на 2021 година, најбогатите еден процент од Американците имаа ...

Еден процент од најбогатите во САД се побогати од целата средна класа

ТВ21 - 13.10.2021

Богатството во САД е концентрирано во сè помал круг луѓе и според податоците на Блумберг, средната класа има помалку активи од најбогатите еден отсто од населението. Од вториот квартал на 2021 година, најбогатите еден процент од Американците имаа ...

За првпат најбогатите 1% во САД се побогати од целата средна класа

365 - 13.10.2021

Вашингтон, 13 октомври 2021 (МИА) – Богатството во САД е концентрирано во сè помал круг луѓе и според податоците на Блумберг, средната класа има помалку активи од најбогатите еден отсто од населението.

Еден процент од најбогатите во САД се побогати од целата средна класа

MakPress - 13.10.2021

Богатството во САД е концентрирано во сè помал круг луѓе и според податоците на Блумберг, средната класа има помалку активи од најбогатите еден отсто од населението. Од вториот квартал на 2021 година, најбогатите еден процент од Американците имаа ...

Американската средна класа е на колена

Оff.net - 12.10.2021

За првпат воп историјата, топ 1 процент од најбогатите Американци имаат повеќе од целата американска средна класа. Колку да не ве чуди што Безос и компанија толку вложуваат во БЛМ и слични колективистички разбудености, за да не се сетат луѓето каде ...