TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Син на Боб Марли меѓу учесниците на 10. Д фестивал

Сакам да кажам - 14.02.2020

Д фестивал ги објави првите учесници на своето јубилејно, 10. издание, што ќе се одржи од 3 до 5 јули. Во годината во која светот го одбележа 75. роденден на реге легендата Боб Марли, во Дојран ќе настапи еден од неговите синови.

Потврдени првите артисти на Д Фестивал 2020 - ќе бидат возбудливи три дена!

Fashionel - 14.02.2020

KY-MANI MARLEY - BOOKA SHADE - ЛД ПИСТОЛЕРО - ASTRIX - ТЕЛЕМАМА - PARTIBREJKERS - ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ Единствениот фестивал на отворено во Македонија - Д Фестивал се подготвува за своето јубилејно десетто издание кое ќе се одржи од 3 - 5 јули во Дојран! ...