TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пендаровски – Арифи: Илинден е тоа што не обединува

Телма - 17.05.2018

Гостите во Топ Тема на Телма, националниот координатор за НАТО, Стево Пендаровски и Теута Арифи од ДУИ – индиректно се осврнаа на најновиот предлог за името, „Република Илинденска Македонија“ и говореа дека Илинден е тоа што не ...

Теута Арифи со амбиција за претседател на државата

+инфо - 16.05.2018

Теута Арифи, градоначалничка на Тетово и потпретседателка на ДУИ не ја отфрла можноста да се кандидира за претседател на државата. Таа денеска во специјално организирана дебата на емисијата Клик Плус на тв 21 пред граѓаните и сртудентите од Тетово ...

Пендаровски – Арифи: Илинден е тоа што не обединува ВИДЕО

+инфо - 17.05.2018

Националниот координатор за НАТО, Стево Пендаровски и потпретседателката на ДУИ Теута Арифи, во „Топ Тема“ на телевизијата Телма индиректно се осврнаа на најновиот предлог за името, „Република Илинденска Македонија“ и говореа дека Илинден е тоа што ...

Теута Арифи: Би можела да бидам претседателка на Македонија

Фокус - 16.05.2018

Градоначалничка на Тетово и потпретседателка на ДУИ, Теута Арифи не ја отфрла можноста да се кандидира за претседател на државата. Таа денеска во специјално организирана дебата на емисијата Клик Плус на ТВ 21 пред граѓаните и студентите од Тетово ...

Пендаровски – Арифи: Илинден е тоа што не обединува ВИДЕО

Слободен Печат - 17.05.2018

Националниот координатор за НАТО, Стево Пендаровски и потпретседателката на ДУИ Теута Арифи, во „Топ Тема“ на телевизијата Телма индиректно се осврнаа на најновиот предлог за името, „Република Илинденска Македонија“ и говореа дека Илинден е тоа што ...

Теута Арифи со амбиција за претседател на државата

Слободен Печат - 16.05.2018

Теута Арифи, градоначалничка на Тетово и потпретседателка на ДУИ не ја отфрла можноста да се кандидира за претседател на државата. Таа денеска во специјално организирана дебата на емисијата Клик Плус на тв 21 пред граѓаните и студентите од Тетово ...

Пендаровски и Арифи се согласија дека Илинден го обединува Македонците и Албанците

Фокус - 17.05.2018

Националниот координатор за НАТО, Стево Пендаровски и потпретседателката на ДУИ Теута Арифи, во „Топ Тема“ на телевизијата Телма индиректно се осврнаа на најновиот наводен предлог за името, „Република Илинденска Македонија“ и се согласија дека ...

Теута Арифи: Би можела да бидам претседателка на Македонија

Либертас - 16.05.2018

Градоначалничка на Тетово и потпретседателка на ДУИ, Теута Арифи не ја отфрла можноста да се кандидира за претседател на државата. Таа денеска во специјално организирана дебата на емисијата Клик Плус на ТВ 21 пред граѓаните и студентите од Тетово ...

Теута Арифи – претседател на Македонија?

Sky - 17.05.2018

Градоначалничка на Тетово и потпретседателка на ДУИ, Теута Арифи не ја отфрла можноста да се кандидира за претседател на државата Таа денеска во специјално организирана дебата на емисијата Клик Плус на ТВ 21 пред граѓаните и студентите од Тетово ...

Теута Арифи: Би можела да бидам претседателка на Македонија

Локално - 17.05.2018

Таа во специјално организирана дебата на емисијата Клик Плус на ТВ 21 пред граѓаните и студентите од Тетово најави дека во иднина може да биде претседателка на Македонија. – Вие како претседател на државата може да помогнете – изјавил граѓанин од ...

Иванов доби конкуренција: Теута Арифи сака да биде претседател на државата

Бриф - 17.05.2018

Градоначалничка на Тетово и потпретседателка на ДУИ, Теута Арифи не ја отфрла можноста да се кандидира за претседател на државата. Таа вчера во специјално организирана дебата на емисијата Клик Плус на ТВ 21 пред граѓаните и студентите од Тетово ...

Теута Арифи со амбиција за претседател на државата

МК News - 17.05.2018

Теута Арифи, градоначалничка на Тетово и потпретседателка на ДУИ не ја отфрла можноста да се кандидира за претседател на државата. Таа во специјално организирана дебата на емисијата Клик Плус на тв 21 пред граѓаните и сртудентите од Тетово најави ...