TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Денови на македонска музика од 22 март до 5 април

А1 On - 13.03.2018

Од 22 март до 5 април ќе се одржуваат 41. Денови на македонска музика (ДММ) во организација на Сојузот на композиторите на Македонија (СОКОМ). Фестивалот, кој го промовира македонското музичко творештво, ќе биде отворен на 22 март со доделување на ...

Денови на македонска музика од 22 март до 5 април

+инфо - 13.03.2018

Гости оваа година ќе бидат Камерно трио од Албанија, клавирското дуо „Артворк“ од Германија и ансамблот „Меитар“ од Израел. Од 22 март до 5 април ќе се одржуваат 41. Денови на македонска музика (ДММ) во организација на Сојузот на композиторите на ...

Денови на македонска музика од 22 март до 5 април

Радио МОФ - 13.03.2018

Од 22 март до 5 април ќе се одржуваат 41. Денови на македонска музика (ДММ) во организација на Сојузот на композиторите на Македонија (СОКОМ). Фестивалот, кој го промовира македонското музичко творештво, ќе биде отворен на 22 март со доделување на ...

Денови на македонска музика од 22 март до 5 април

Канал5 - 13.03.2018

Од 22 март до 5 април ќе се одржуваат 41. Денови на македонска музика (ДММ) во организација на Сојузот на композиторите на Македонија (СОКОМ). Фестивалот, кој го промовира македонското музичко творештво, ќе биде отворен на 22 март со доделување на ...

Деновите на македонска музика се отвораат со концерт на Македонска филхармонија и солистите Александар Иванов и Игор ...

Република - 13.03.2018

Од 22 март до 5 април ќе се одржуваат 41. Денови на македонска музика (ДММ) во организација на Сојузот на композиторите на Македонија (СОКОМ). Фестивалот, кој го промовира македонското музичко творештво, ќе биде отворен на 22 март со доделување на ...

Денови на македонска музика од 22 март до 5 април

Алфа - 13.03.2018

Од 22 март до 5 април ќе се одржуваат 41. Денови на македонска музика (ДММ) во организација на Сојузот на композиторите на Македонија (СОКОМ). Од 22 март до 5 април ќе се одржуваат 41. Денови на македонска музика (ДММ) во организација на Сојузот на ...

Денови на македонска музика од 22 март до 5 април

Сител - 13.03.2018

Од 22 март до 5 април ќе се одржуваат 41. Денови на македонска музика (ДММ) во организација на Сојузот на композиторите на Македонија (СОКОМ). Фестивалот, кој го промовира македонското музичко творештво, ќе биде отворен на 22 март со доделување на ...

Денови на македонска музика од 22 март до 5 април

Скопје24 - 13.03.2018

Од 22 март до 5 април ќе се одржуваат 41. Денови на македонска музика (ДММ) во организација на Сојузот на композиторите на Македонија (СОКОМ). Фестивалот, кој го промовира македонското музичко творештво, ќе биде отворен на 22 март со доделување на ...

Денови на македонска музика од 22 март до 5 април ...

Н.Македонија - 13.03.2018

Денови на македонска музика од 22 март до 5 април Од 22 март до 5 април ќе се одржуваат 41. Денови на македонска музика (ДММ) во организација на Сојузот на композиторите на Македонија (СОКОМ).

Денови на македонска музика од 22 март до 5 април

ТВ21 - 13.03.2018

Од 22 март до 5 април ќе се одржуваат 41. Денови на македонска музика (ДММ) во организација на Сојузот на композиторите на Македонија (СОКОМ). Фестивалот, кој го промовира македонското музичко творештво, ќе биде отворен на 22 март со доделување на ...

Денови на македонска музика од 22 март до 5 април

Скопје инфо - 13.03.2018

Од 22 март до 5 април ќе се одржуваат 41. Денови на македонска музика (ДММ) во организација на Сојузот на композиторите на Македонија (СОКОМ) . Фестивалот, кој го промовира македонското музичко творештво, ќе биде отворен на 22 март со доделување на ...

Денови на македонска музика од 22 март до 5 април

Нова ТВ - 14.03.2018

Во организација на Сојузот на композиторите на Македонија (СОКОМ) од 22 март до 5 април ќе се одржат 41. Денови на македонска музика (ДММ) Фестивалот, кој го промовира македонското музичко творештво, ќе биде отворен на 22 март со доделување на ...