TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Завршува реконструкцијата на три скопски сообраќајници

Радио МОФ - 18.10.2020

Екипите на Град Скопје ја завршија реконструкцијата на улицата „Лазар Личеноски“ кај скопското Кале, улицата „Востаничка“ во општината Кисела Водаа, а денеска треба да е готова и реконструкцијата на коловозот на улица Никола Карев кај Нова ...

Улиците Лазар Личеноски и Востаничка од утре отворени за користење-градот Скопје ги заврши реконструкциите во рекордно ...

Магазин - 18.10.2020

Екипите на Град Скопје во рекордно време ја завршија реконструкцијата на улицата Лазар Личеноски кај скопското Кале. Улицата се реконструираше на потегот од СРЦ „Кале“ до крстосницата со булеварот Никола Карев, што претставува втора фаза од обновата ...

Улиците Лазар Личеноски и Востаничка од утре отворени за сообраќај

MTM - 18.10.2020

Екипите на Град Скопје во рекордно време ја завршија реконструкцијата на улицата Лазар Личеноски кај скопското Кале, информираат од градот. Улицата се реконструираше на потегот од СРЦ „Кале“ до крстосницата со булеварот Никола Карев, што претставува ...

Улиците Лазар Личеноски и Востаничка од утре отворени за користење -Градот Скопје ги заврши реконструкциите во рекордно ...

24Инфо - 18.10.2020

Екипите на Град Скопје во рекордно време ја завршија реконструкцијата на улицата Лазар Личеноски кај скопското Кале. Улицата се реконструираше на потегот од СРЦ „Кале“ до крстосницата со булеварот Никола Карев, што претставува втора фаза од обновата ...

Град Скопје: Улиците Лазар Личеноски и Востаничка од утре отворени за користење

Канал5 - 18.10.2020

Градот Скопје ги заврши реконструкциите во рекордно време. Екипите на Град Скопје во рекордно време ја завршија реконструкцијата на улицата Лазар Личеноски кај скопското Кале. Улицата се реконструираше на потегот од СРЦ „Кале“ до крстосницата со ...

Улиците „Лазар Личеноски“ и „Востаничка“ од утре отворени за користење – завршена е реконструкцијата

ТВ21 - 18.10.2020

Екипите на Град Скопје во рекордно време ја завршија реконструкцијата на улицата Лазар Личеноски кај скопското Кале. Улицата се реконструираше на потегот од СРЦ „Кале“ до крстосницата со булеварот Никола Карев, што претставува втора фаза од обновата ...

Улиците Лазар Личеноски и Востаничка од утре отворени за сообраќај

Опсервер - 18.10.2020

Екипите на Град Скопје ја завршија реконструкцијата на улицата Лазар Личеноски кај скопското Кале, соопштија градските власти. Улицата се реконструираше на потегот од СРЦ „Кале“ до крстосницата со булеварот Никола Карев, што претставува втора фаза ...

КОНЕЧНО: Улиците „Лазар Личеноски“ и „Востаничка“ од утре пуштени за сообраќај

Вечер - 18.10.2020

Заврши реконструкцијата на улицата „Лазар Личеноски“ кај скопското Кале, информираа денеска од Град Скопје. Улицата се реконструираше на потегот од СРЦ „Кале“ до крстосницата со булеварот „Никола Карев“, што претставува втора фаза од обновата на ...