TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Facebook отстрани 2,2 милијарди лажни профили

Кајгана - 24.05.2019

Во првите три месеци од 2019 година Facebook затвори 2,2 милијарди лажни профили, што претставува нов рекорд за компанијата. Бројката е само малку помала од 2,38 милијарди вистински активни корисници на Facebook.

Фејсбук избриша дури 2,2 милијарди лажни профили

А1 On - 24.05.2019

Фејсбук во првите три месеци од 2019 година затвори 2,2 милијарди лажни профили, што претставува нов рекорд на компанијата. Тој број е само малку помал од 2,38 милијарди вистински активни корисници на Фејсбук.

„Фејсбук“ отстранил над три милијарди лажни профили

Макфакс - 23.05.2019

Компанијата „Фејсбук“ соопшти дека од октомври минатата година до март годинава, идентификувала и отстранила повеќе од три милијарди лажни профили, што е двојно повеќе од претходните шест месеци.

Фејсбук избриша дури 2,2 милијарди лажни профили

Локално - 24.05.2019

Фејсбук во првите три месеци од 2019 година затвори 2,2 милијарди лажни профили, што претставува нов рекорд на компанијата. Тој број е само малку помал од 2,38 милијарди вистински активни корисници на Фејсбук.

„Фејсбук“ отстранил над три милијарди лажни профили

24Инфо - 23.05.2019

Компанијата „Фејсбук“ соопшти дека од октомври минатата година до март годинава, биле идентификувани и отстранети повеќе од три милијарди лажни профили, што е двојно повеќе од претходните шест месеци.

Фејсбук избриша дури 2,2 милијарди лажни профили

Независен - 24.05.2019

Фејсбук во првите три месеци од 2019 година затвори 2,2 милијарди лажни профили, што претставува нов рекорд на компанијата. Тој број е само малку помал од 2,38 милијарди вистински активни корисници на Фејсбук.

„Фејсбук“ отстранил над три милијарди лажни профили

Н.Македонија - 23.05.2019

Компанијата „Фејсбук“ соопшти дека од октомври минатата година до март годинава, биле идентификувани и отстранети повеќе од три милијарди лажни профили, што е двојно повеќе од претходните шест месеци.

Фејсбук избриша дури 2,2 милијарди лажни профили

+инфо - 24.05.2019

Фејсбук во првите три месеци од 2019 година затвори 2,2 милијарди лажни профили, што претставува нов рекорд на компанијата. Тој број е само малку помал од 2,38 милијарди вистински активни корисници на Фејсбук.

Голема акција на Фејсбук: Отстранети над три милијарди лажни профили

Слободен Печат - 23.05.2019

Наспроти тоа што во компанијата постојано усовршуваат и развиваат алатки за препознавање лажни профили тоа го работат и оние кои ги прават, па е очигледно збор за мртва трка. Од Фејсбук соопштија информираа дека од октомври минатата година до март ...

Фејсбук избриша 2,2 милијарди профили за три месеци

PressingTV - 24.05.2019

Фејсбук во првите три месеци од 2019 година затвори 2,2 милијарди лажни профили, што претставува нов рекорд на компанијата. Тој број е само малку помал од 2,38 милијарди вистински активни корисници на Фејсбук.

„Фејсбук“ отстранил над три милијарди лажни профили

Локално - 23.05.2019

Компанијата „Фејсбук“ соопшти дека од октомври минатата година до март годинава, биле идентификувани и отстранети повеќе од три милијарди лажни профили, што е двојно повеќе од претходните шест месеци.

Фејсбук избриша повеќе од две милијарди лажни профили

Алсат-М - 24.05.2019

Фејсбук во првите три месеци од 2019 година затвори 2,2 милијарди лажни профили, што претставува нов рекорд на компанијата. Тој број е само малку помал од 2,38 милијарди вистински активни корисници на Фејсбук.

„Фејсбук“ отстранил над три милијарди лажни профили

Centar - 24.05.2019

Компанијата „Фејсбук“ соопшти дека од октомври минатата година до март годинава, биле идентификувани и отстранети повеќе од три милијарди лажни профили, што е двојно повеќе од претходните шест месеци.

Фејзбук избриша 2,2 милијарди лажни профили

ММС - 24.05.2019

Во првите три месеци од 2019 година Фејсбук затвори 2,2 милијарди лажни профили, што претставува нов рекорд на компанијата. Тој број е само малку помал од 2,38 милијарди вистински активни корисници на Фејсбук.

Facebook отстранил над три милијарди лажни профили

USB - 24.05.2019

Компанијата Facebook соопшти дека од октомври минатата година до март годинава, биле идентификувани и отстранети повеќе од три милијарди лажни профили, што е двојно повеќе од претходните шест месеци.

Рекорд на Фејсбук, избришани 2,2 милијарди лажни профили

MakPress - 24.05.2019

Фејсбук во првите три месеци од 2019 година затвори 2,2 милијарди лажни профили, што претставува нов рекорд на компанијата. Тој број е само малку помал од 2,38 милијарди вистински активни корисници на Фејсбук.

Избришани околу 3 милијарди лажни профили

Тера - 24.05.2019

Компанијата „Фејсбук“ соопшти дека од октомври минатата година до март годинава, биле идентификувани и отстранети повеќе од три милијарди лажни профили, што е двојно повеќе од претходните шест месеци.

Фејсбук избриша дури 2,2 милијарди лажни профили

Опсервер - 24.05.2019

– Фејсбук во првите три месеци од 2019 година затвори 2,2 милијарди лажни профили, што претставува нов рекорд на компанијата. Тој број е само малку помал од 2,38 милијарди вистински активни корисници на Фејсбук.

Фејсбук избриша дури 2,2 милијарди лажни профили

24 Вести - 24.05.2019

Фејсбук во првите три месеци од 2019 година затвори 2,2 милијарди лажни профили, што претставува нов рекорд на компанијата. Тој број е само малку помал од 2,38 милијарди вистински активни корисници на Фејсбук.