TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Словенечкиот претседател смета дека договорот со Грција ќе го поттикне Балканот да ги решава проблемите

Макфакс - 13.06.2018

Словенечкиот претседател, Борут Пахор денеска оцени дека договорот за решавање на спорот помеѓу Македонија и Грција може да ги поттикне и другите балкански земји да ги решат меѓусебните проблеми.

Пахор: Договорот меѓу Скопје и Атина може да поттикне решавање и на другите проблеми на Балканот

+инфо - 13.06.2018

Договорот за решавање на долгогодишниот спор меѓу Македонија и Грција може да претставува поттик и за другите земји од Балканот да ги решат нивните меѓусебни проблеми, изјави денеска словенечкиот премиер Борут Пахор.

Словенечкиот премиер смета дека договорот со Грција ќе го поттикне Балканот да ги решава проблемите

Точка - 13.06.2018

Словенечкиот премиер, Борут Пахор денеска оцени дека договорот за решавање на спорот помеѓу Македонија и Грција може да ги поттикне и другите балкански земји да ги решат меѓусебните проблеми.

Пахор: Договорот меѓу Скопје и Атина може да поттикне решавање и на другите проблеми на Балканот

Независен - 13.06.2018

Договорот за решавање на долгогодишниот спор меѓу Македонија и Грција може да претставува поттик и за другите земји од Балканот да ги решат нивните меѓусебни проблеми, изјави денеска словенечкиот премиер Борут Пахор.

Словенечкиот премиер смета дека договорот со Грција ќе го поттикне Балканот да ги решава проблемите

Република - 13.06.2018

Словенечкиот премиер, Борут Пахор денеска оцени дека договорот за решавање на спорот помеѓу Македонија и Грција може да ги поттикне и другите балкански земји да ги решат меѓусебните проблеми.

Пахор: Договорот меѓу Скопје и Атина може да поттикне решавање и на другите проблеми на Балканот

А1 On - 13.06.2018

Договорот за решавање на долгогодишниот спор меѓу Македонија и Грција може да претставува поттик и за другите земји од Балканот да ги решат нивните меѓусебни проблеми, изјави денеска словенечкиот премиер Борут Пахор.

Пахор: Договорот меѓу Скопје и Атина може да поттикне решавање и на другите проблеми на Балканот

Слободен Печат - 13.06.2018

Договорот за решавање на долгогодишниот спор меѓу Македонија и Грција може да претставува поттик и за другите земји од Балканот да ги решат нивните меѓусебни проблеми, изјави денеска словенечкиот премиер Борут Пахор.

Пахор: Договорот меѓу Скопје и Атина може да поттикне решавање и на другите проблеми на Балканот

Вечер - 13.06.2018

Договорот за решавање на долгогодишниот спор меѓу Македонија и Грција може да претставува поттик и за другите земји од Балканот да ги решат нивните меѓусебни проблеми, изјави денеска словенечкиот премиер Борут Пахор.

Пахор: Договорот меѓу Скопје и Атина може да поттикне решавање и на другите проблеми на Балканот

Стандард - 13.06.2018

Договорот за решавање на долгогодишниот спор меѓу Македонија и Грција може да претставува поттик и за другите земји од Балканот да ги решат нивните меѓусебни проблеми, изјави денеска словенечкиот премиер Борут Пахор.

Пахор: Договорот меѓу Скопје и Атина може да поттикне решавање и на другите проблеми на Балканот

Либертас - 13.06.2018

Договорот за решавање на долгогодишниот спор меѓу Македонија и Грција може да претставува поттик и за другите земји од Балканот да ги решат нивните меѓусебни проблеми, изјави денеска словенечкиот премиер Борут Пахор.

Пахор за договорот меѓу Атина и Скопје: Ги промовира мирот, безбедноста и евроатланската перспектива

Фактор - 13.06.2018

Словенечкиот премиер Борут Пахор денеска изјави дека договорот за решавање на долгогодишниот спор меѓу Македонија и Грција може да претставува поттик и за другите земји од Балканот да ги решат нивните меѓусебни проблеми.

Пахор: Договорот за името промовира безбедност во регионот

Р.С.Европа - 13.06.2018

Договорот за решавање на долгогодишниот спор меѓу Македонија и Грција може да претставува поттик и за другите земји од Балканот да ги решат нивните меѓусебни проблеми, изјави денеска словенечкиот претседател Борут Пахор.

Пахор: Договорот меѓу Скопје и Атина може да поттикне решавање и на другите проблеми на Балканот

Сител - 13.06.2018

Договорот за решавање на долгогодишниот спор меѓу Македонија и Грција може да претставува поттик и за другите земји од Балканот да ги решат нивните меѓусебни проблеми, изјави денеска словенечкиот премиер Борут Пахор.

Пахор: Договорот меѓу Скопје и Атина може да поттикне решавање и на другите проблеми на Балканот

Канал5 - 13.06.2018

Договорот за решавање на долгогодишниот спор меѓу Македонија и Грција може да претставува поттик и за другите земји од Балканот да ги решат нивните меѓусебни проблеми, изјави денеска словенечкиот премиер Борут Пахор.

Пахор: Договорот меѓу Скопје и Атина може да поттикне решавање и на другите проблеми на Балканот

Фокус - 13.06.2018

Договорот за решавање на долгогодишниот спор меѓу Македонија и Грција може да претставува поттик и за другите земји од Балканот да ги решат нивните меѓусебни проблеми, изјави денеска словенечкиот премиер Борут Пахор.

Пахор: Договорот меѓу Скопје и Атина може да поттикне решавање и на другите проблеми на Балканот

Локално - 13.06.2018

Договорот за решавање на долгогодишниот спор меѓу Македонија и Грција може да претставува поттик и за другите земји од Балканот да ги решат нивните меѓусебни проблеми, изјави денеска словенечкиот премиер Борут Пахор.