TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) Индија регрутира поранешен медицински персонал, состојбата со ковид е сè уште хаотична

360 степени - 09.05.2021

Стотици поранешни припадници на индискиот воен медицински персонал ќе бидат регрутирани со цел да помогнат во справувањето со лошата состојба во земјата предизивкана од ковид-19. Болниците во Индија и понатаму се соочуваат со недостаток на боци со ...

ИНДИЈА ПРЕД КОЛАПС: Стотици поранешни припадници на воениот медицински персонал ќе се регрутираат

Курир - 09.05.2021

Индија ќе регрутира стотици поранешни припадници на воениот медицински персонал за да му помогне на здравствениот систем што е соочен со исклучително висок број на заразени со Ковид-19, соопшти денеска Министерството за одбрана на таа земја.

Индија мака мачи со пандемијата, регрутира поранешен воен медицински персонал

Слободен Печат - 09.05.2021

Индија ќе регрутира стотици поранешни припадници на воениот медицински персонал за да му помогне на здравствениот систем што е соочен со исклучително висок број на заразени со Ковид-19, соопшти денеска Министерството за одбрана на таа земја.

Индија регрутира поранешен воен медицински персонал

Денешен - 09.05.2021

Индија ќе регрутира стотици поранешни припадници на воениот медицински персонал за да му помогне на здравствениот систем што е соочен со исклучително висок број на заразени со Ковид-19, соопшти денеска Министерството за одбрана на таа земја.

Индија регрутира поранешен воен медицински персонал

Опсервер - 09.05.2021

Индија ќе регрутира стотици поранешни припадници на воениот медицински персонал за да му помогне на здравствениот систем што е соочен со исклучително висок број на заразени со Ковид-19, соопшти денеска Министерството за одбрана на таа земја.

Индија регрутира поранешен воен медицински персонал

Сител - 09.05.2021

Индија ќе регрутира стотици поранешни припадници на воениот медицински персонал за да му помогне на здравствениот систем што е соочен со исклучително висок број на заразени со Ковид-19, соопшти денеска Министерството за одбрана на таа земја.

Индија регрутира воен медицински персонал за справување со коронавирусот

+инфо - 09.05.2021

Околу 400 медицински службеници од индиската армија се очекува да служат по договор најмногу 11 месеци. Индија ќе регрутира стотици поранешни припадници на воениот медицински персонал за да му помогне на здравствениот систем што е соочен со ...

Индија регрутира поранешен воен медицински персонал

Вечер Прес - 09.05.2021

Индија ќе регрутира стотици поранешни припадници на воениот медицински персонал за да му помогне на здравствениот систем што е соочен со исклучително висок број на заразени со Ковид-19, соопшти денеска Министерството за одбрана на таа земја.

Индија ќе регрутира поранешен воен медицински персонал за справување со Ковид-19

Фокус - 09.05.2021

Индија ќе регрутира стотици поранешни припадници на воениот медицински персонал за да му помогне на здравствениот систем што е соочен со исклучително висок број на заразени со Ковид-19, соопшти денеска Министерството за одбрана на таа земја.

Работите излегоа од контрола: Индија регрутира воен персонал за борба против Ковид-19

Lider - 09.05.2021

Индија ќе регрутира стотици поранешни припадници на воениот медицински персонал за да му помогне на здравствениот систем што е соочен со исклучително висок број на заразени со Ковид-19, соопшти денеска Министерството за одбрана на таа земја.

Индија е пред колапс

Република - 09.05.2021

Индија ќе регрутира стотици поранешни припадници на воениот медицински персонал за да му помогне на здравствениот систем што е соочен со исклучително висок број на заразени со Ковид-19, соопшти денеска Министерството за одбрана на таа земја.