TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Николина по смртта на сопругот Видоје, наследи две хипотеки од по 400.000 евра и скап накит

Репортер - 14.05.2022

Недвижен имот и вредните предмети како слики и накит на кој бил колекционер Видоје Ристовиќ, сопругот на Николина Пишек кој почина на 44 годишна возраст, не биле на негово име. Српските медиуми пишуваат дека вдовицата Николина Пишек и нејзините ...

Во долгови до гуша: По смртта на сопругот, Николина Пишек остана со хипотека од вртоглави 800.000 евра

Курир - 14.05.2022

Уште пред да биде погребан Видоје Ристовиќ, имаше полемики околу тоа кој ќе го наследи неговиот имот, вклучувајќи недвижен имот и вредни предмети како слики и накит на кои тој бил колекционер.

Ја оставил во долгови до уши: Николина Пишек мора да отплати хипотека вредна 800.000 евра!

Убавина и Здравје - 14.05.2022

Смртта на сопругот на Николина Пишек , Видоја Ристовиќ и понатаму е под голема тајна, а додека едни се прашуваат под кои околности починал, други шпекулираат за тоа на кого останува неговото наследство.

Потресна сцена, Николина се врати на гробот на почитаниот сопруг: Пишек гласно плаче, пријателите ја држат, а таа го ...

Во Центар - 13.05.2022

По погребот на Видое Ристовиќ , неговата сопруга, водителката Николина Пишек , се вратила на неговиот гроб и почнала да липа. Имено, кога си заминал таткото на Видоје, Миша Гроф, Николина не можела да се одвои од гробот на нејзиниот сопруг, па ...

Погребан е Владоје Ристовиќ, сопругот на Николина Пишек! Не стивнуваат шпекулациите за неговата смрт!

Хитпортал - 13.05.2022

Семејството и пријателите се збогуваа со Видоје Ристовиќ, историчар на уметност и сопруг на познатата хрвстска водителка Николина Пишек. Погребот е одржан во Белград, а најблиските биле скршени од бол.

По смртта на сопругот, Николина Пишек остана со хипотека од вртоглави 800.000 евра

Нетпрес - 14.05.2022

Уште пред да биде погребан Видоје Ристовиќ, имаше полемики околу тоа кој ќе го наследи неговиот имот, вклучувајќи недвижен имот и вредни предмети како слики и накит на кои тој бил колекционер.

Николина Пишек е во долгови до гуша - остана со хипотека од речиси милион евра

Press24 - 14.05.2022

Уште пред да биде погребан Видоје Ристовиќ, имаше полемики околу тоа кој ќе го наследи неговиот имот, вклучувајќи недвижен имот и вредни предмети како слики и накит на кои тој бил колекционер.