TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Џафери: Собранието ги исполни сите реформски приоритети, сега е ред на ЕУ да постапи по заслуга

Press24 - 21.02.2020

Претседателот на Собранието Талат Џафери, денеска оствари средба со европратениците Дачиан Чолос, претседател на Групата Обнови ја Европа и Илхан Ќучук, известител во Европскиот парламент за Република Македонија.

Европратеници во посета на земјава, најавена средба со Џафери

Сител - 21.02.2020

Претставници на Европскиот парламент денеска ќе престојуваат во посета на земјава. Според најавите, тие попладне ќе имаат средба со претседателот на Собранието Талат ...

Европратеници во посета на земјава, најавена средба со Џафери

Локално - 21.02.2020

Претставници на Европскиот парламент денеска ќе престојуваат во посета на земјава. Според најавите, тие попладне ќе имаат средба со претседателот на Собранието Талат ...

Европратеници во посета на земјава, најавена средба со Џафери

Либертас - 21.02.2020

Претставници на Европскиот парламент денеска ќе престојуваат во посета на земјава. Според најавите, тие попладне ќе имаат средба со претседателот на Собранието Талат ...

Европратеници во посета на земјава, најавена средба со Џафери

24 Вести - 21.02.2020

Претставници на Европскиот парламент денеска ќе престојуваат во посета на земјава. Според најавите, тие попладне ќе имаат средба со претседателот на Собранието Талат ...

Џафери домаќин на делагација од Европскиот парламент

MakPress - 21.02.2020

Претставници на Европскиот парламент денеска ќе престојуваат во посета на земјава. Според најавите, тие попладне ќе имаат средба со претседателот на Собранието Талат ...

Џафери: Собранието ги исполни реформските приоритети, на ред е ЕУ да постапи по заслуга

Макфакс - 21.02.2020

Претседателот на Собранието, Талат Џафери, денеска оствари средба со европратениците Дачиан Чолос, претседател на Групата Обнови ја Европа и Илхан Ќучук, известител во Европскиот парламент за Република Северна Македонија.

Џафери: Собранието ги исполни реформски приоритети, сега на потег е ЕУ

Слободен Печат - 21.02.2020

Џафери го пофали и одржувањето на Жан Моне дијалогот и споделувањето на искуствата со европските пратеници, како значајна алатка за унапредување на парламентарниот политички дијалог во Собранието на Република Северна Македонија.

Џафери: Собранието ги исполни реформски приоритети, сега на потег е ЕУ

Локално - 21.02.2020

Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија Талат Џафери, денеска оствари средба со европратениците Дачиан Чолос, претседател на Групата Обнови ја Европа и Илхан Ќучук, известител во Европскиот парламент за Република Северна ...

Џафери: Собранието ги исполни реформски приоритети, сега на потег е ЕУ

24Инфо - 21.02.2020

– Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија Талат Џафери, денеска оствари средба со европратениците Дачиан Чолос, претседател на Групата Обнови ја Европа и Илхан Ќучук, известител во Европскиот парламент за Република Северна ...

Џафери: Собранието ги исполни реформските приоритети, на ред е ЕУ да постапи по заслуга

Н.Македонија - 21.02.2020

Претседателот на Собранието, Талат Џафери, денеска оствари средба со европратениците Дачиан Чолос, претседател на Групата Обнови ја Европа и Илхан Ќучук, известител во Европскиот парламент за Македонија.

Џафери: Собранието ги исполни реформските приоритети, на ред е ЕУ да постапи по заслуга

Точка - 21.02.2020

Претседателот на Собранието, Талат Џафери, денеска оствари средба со европратениците Дачиан Чолос, претседател на Групата Обнови ја Европа и Илхан Ќучук, известител во Европскиот парламент за Република Северна Македонија.

Џафери: Собранието ги исполни реформски приоритети, на потег е ЕУ

ТВ21 - 21.02.2020

Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија Талат Џафери, денеска оствари средба со европратениците Дачиан Чолос, претседател на Групата Обнови ја Европа и Илхан Ќучук, известител во Европскиот парламент за Република Северна ...

Џафери: Собранието ги исполни реформски приоритети, сега на потег е ЕУ

Frontline - 21.02.2020

Џафери го пофали и одржувањето на Жан Моне дијалогот и споделувањето на искуствата со европските пратеници, како значајна алатка за унапредување на парламентарниот политички дијалог во Собранието на Република Северна Македонија.

Џафери: Собранието ги исполни реформски приоритети, сега на потег е ЕУ

Канал5 - 21.02.2020

Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери, денеска оствари средба со европратениците Дачиан Чолос, претседател на Групата Обнови ја Европа и Илхан Ќучук, известител во Европскиот парламент за Република Македонија.

Џафери: Собранието ги исполни реформските приоритети, сега на потег е ЕУ

iPortal - 21.02.2020

Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија Талат Џафери, денеска оствари средба со европратениците Дачиан Чолос, претседател на Групата Обнови ја Европа и Илхан Ќучук, известител во Европскиот парламент за Република Северна ...

Џафери: Собранието ги исполни реформски приоритети, сега на потег е ЕУ

Опсервер - 21.02.2020

Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија Талат Џафери, денеска оствари средба со европратениците Дачиан Чолос, претседател на Групата Обнови ја Европа и Илхан Ќучук, известител во Европскиот парламент за Република Северна ...

Џафери: Собранието ги исполни реформски приоритети, сега на потег е ЕУ

Либертас - 21.02.2020

– Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија Талат Џафери, денеска оствари средба со европратениците Дачиан Чолос, претседател на Групата Обнови ја Европа и Илхан Ќучук, известител во Европскиот парламент за Република Северна ...

Џафери: Собранието ги исполни реформски приоритети, сега на потег е ЕУ

Вечер - 21.02.2020

Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија Талат Џафери, денеска оствари средба со европратениците Дачиан Чолос, претседател на Групата Обнови ја Европа и Илхан Ќучук, известител во Европскиот парламент за Република Северна ...

Џафери: Собранието ги исполни реформски приоритети, сега на потег е ЕУ

Република - 21.02.2020

Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери, денеска оствари средба со европратениците Дачиан Чолос, претседател на Групата Обнови ја Европа и Илхан Ќучук, известител во Европскиот парламент за Република Македонија.