TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Егоцентрични и безобразни: Три знаци на зодијакот кој не сакаат никого освен себе си!

Канал5 - 12.07.2018

Дали сте помеѓу нив? Иако тоа никогаш не би го признале, следните знаци во зодијакот имаат изразени нарцисоидни црти на личност. Едноставно тие мислат дека се најдобри, се што прават е од личен интерес и задоволство.

3 хороскопски знаци кои не сакаат никого освен себеси: Второ име им е Нарцис!

Убавина и Здравје - 12.07.2018

Иако никогаш не би го признале тоа, следниве знаци од зодијакот имаат изразен нарцисоиден карактер Едноставно, тие мислат дека се најдобри, сè што прават прават за сопствено задоволство и секогаш се ставаат себеси во прв план.

Овие три хороскопски знаци не сакаат никого туку се сакаат само себе

Точка - 11.07.2018

Иако тоа никогаш не би го признале, следните хороскопски знаци имаат поизразени нарцистички карактеристики. Едноставно тие сметаат дека тие се најдобри, исклучително прават сè поради сопствено задоволство.