TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Милошоски: Изборите ја демантираа власта во заминување, владините партии ДУИ и СДСМ се оние кои немаат коалициски ...

Курир - 18.05.2024

Две-три години првите луѓе на СДСМ ги залажуваа своите симпатизери дека ВМРО-ДПМНЕ, дури и да победи, нема коалициски капацитет за да формира влада, вели пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Антонио Милошоски.

МИЛОШОСКИ: Потона мантрата на СДСМ и ДУИ, која 6-7 години ја повторуваа со паушал-клиентелата провладини „аналитичари“

Денешен - 18.05.2024

Две-три години првите луѓе на СДСМ ги залажуваа своите симпатизери дека ВМРО-ДПМНЕ, дури и да победи, нема коалициски капацитет за да формира влада, вели пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Антонио Милошоски.

Милошоски: Изборите ја демантираа власта во заминување, владините партии ДУИ и СДСМ се оние кои немаат коалициски ...

Нетпрес - 18.05.2024

Две-три години првите луѓе на СДСМ ги залажуваа своите симпатизери дека ВМРО-ДПМНЕ, дури и да победи, нема коалициски капацитет за да формира влада, вели пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Антонио Милошоски.

Милошоски: И СДСМ и ДУИ имаа силно изразена ароганција како власт, периодот во опозиција е шанса да покажат дека го ...

Република - 18.05.2024

Пратеникот Антонио Милошоски коментира дека две-три години првите луѓе на СДСМ ги залажуваа своите симпатизери дека ВМРО-ДПМНЕ, дури и да победи, нема коалициски капацитет за да формира влада.