TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мила заврши со хемотерапија и ја напушти Детската клиника. Заѕвони на ѕвончето за чао, а персоналот ја испрати со ...

Деца - 09.04.2020

Тригодишната Мила заврши со хемотерапија, ја победи леукемијата и си заминува дома. Со нејзината мајка свечено заѕвонија на ѕвончето за оздравување, или ѕвончето за чао, како што го викаат децата на Клиниката за детски болести, додека персоналот ги ...

Мила ја победи болеста - по хемотерапијата заѕвони на ѕвончето во Детската клиника во Скопје

Црнобело - 09.04.2020

Една мала Мила денес заврши една голема битка и сите се радуваме заедно со неа. На некои луѓе силата им е тестирана уште од најмали години, а од еден таков сериозен животен предизвик сега излезе малата Мила.

Прекрасна емоција: Аплауз за Мила во детската клиника (Видео)

Курир - 08.04.2020

Многу мила, една мала Мила ! Денес и на оваа прекраснотија и велиме збогум и се гледаме кога ќе пораснеш голема девојка, кога ќе станеш докторка и кога и ти ќе лекуваш дечињата. Денес клоцна една голема грижа, така и треба ...

Повторно заѕвоне ѕвончето за оздравување: Малата Мила заминува дома

Скопје инфо - 08.04.2020

Малата Мила денеска заѕвоне на ѕвончето за оздравување и тоа значи дека ја победила болеста и заминува дома. Мила клоцна една голема грижа. По Румеса , Мила е второто детенце кое овој месец заминува здраво и живо дома.

Мила ја победи болеста, по хемотерапијата заѕвони на ѕвончето во Детската клиника во Скопје

Република - 09.04.2020

Малата Мила денеска заѕвоне на ѕвончето за оздравување и тоа значи дека ја победила болеста и заминува дома. Мила клоцна една голема грижа. По Румеса, Мила е второто детенце кое овој месец заминува здраво и живо дома.

Малата Мила ја победи болеста, по хемотерапијата заѕвони на ѕвончето во Детската клиника во Скопје (ВИДЕО)

Локално - 09.04.2020

Една мала Мила вчера заврши една голема битка и сите се радуваме заедно со неа. Малата Мила заѕвоне на ѕвончето за оздравување и тоа значи дека ја победила болеста и заминува дома. По Румеса, Мила е второто детенце кое овој месец заминува здраво и ...

Солзи радосници: Мила ја победи леукемијата, заѕвони на ѕвончето за оздравување на Детската клиника

ММС - 09.04.2020

Тригодишната Мила заврши со хемотерапија, ја победи леукемијата и си заминува дома. Со нејзината мајка свечено заѕвонија на ѕвончето за оздравување, или ѕвончето за чао, како што го викаат децата на Клиниката за детски болести, додека персоналот ги ...