TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Филмската училница на Кинотека ја одржа втората сесија

Вечер Прес - 18.10.2020

Вчера во Кинотеката продолжи проектот „Филмска училница“ со втората сесија. На втората сесија филмската и телевизиска режисерка Марија Џиџева дискутираше со посетителите за нивните „домашни задачи“ на тема режисеркса опсервација, како и на темата за ...

Втора сесија на проектот Филмска училница во Кинотека

Опсервер - 18.10.2020

– Во Кинотека продолжи втората сесија на проектот Филмска училница. Посетителите од филмската и телевизиска режисерка Марија Џиџева беа запознаени со „домашните задачи“ на тема режисеркса опсервација и вистината и лагата во филмот, ...

Втора сесија на проектот Филмска училница во Кинотека

Либертас - 18.10.2020

Во Кинотека продолжи втората сесија на проектот Филмска училница. Посетителите од филмската и телевизиска режисерка Марија Џиџева беа запознаени со „домашните задачи“ на тема режисеркса опсервација и вистината и лагата во филмот, филмологот-советник ...

Втора сесија на проектот „Филмска училница“ во Кинотека

PressingTV - 18.10.2020

Во Кинотека продолжи втората сесија на проектот Филмска училница. Посетителите од филмската и телевизиска режисерка Марија Џиџева беа запознаени со „домашните задачи“ на тема режисерска опсервација и вистината и лагата во филмот.

Втора сесија на проектот Филмска училница во Кинотека

А1 On - 18.10.2020

Во Кинотека продолжи втората сесија на проектот Филмска училница. Посетителите од филмската и телевизиска режисерка Марија Џиџева беа запознаени со „домашните задачи“ на тема режисеркса опсервација и вистината и лагата во филмот, филмологот-советник ...