TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Камионџија направил 42 прекршоци за четири часа

Кајгана - 31.07.2021

Британската полиција објави видео од возач на камионот кој ќе помине долго време во затвор поради несовесно возење. На шокантното видео се гледа и моментот кога камионџијата Дерек Холанд предизвика сообраќајна несреќа поради несовесно возење.

(ВИДЕО) За четири часа возење направил 42. прекршоци и предизвикал сообраќајна несреќа!

Екран - 30.07.2021

ПОЛИЦИЈА објавила видео од возач кој, поради своето возење, ќе помине долго време во затвор. Шокантното видео го прикажува моментот кога возачот на камионот, Дерек Холанд, предизвикал сообраќајна несреќа поради негова негрижа.

Во рок од четири часа направил 42 прекршоци и предизвикал сообраќајка (ВИДЕО)

Канал5 - 30.07.2021

Полицијата во Сасекс, Британија, објавила видео од возач кој ќе помине долго време во затвор. Шокантното видео го прикажува моментот кога возачот на камион, Дерек Холанд предизвикал сообраќајна несреќа поради негова негрижа.