TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Сè ви е достапно, само вие сте отсутни“ - Мудрата мисла на Ошо која ќе ви ја промени перцепцијата

Црнобело - 12.02.2019

На поставеното прашање за време на едно интервју во САД – „Дали имате животна филозофија?“, Ошо одговорил: Немам животна филозофија. Јас го имам својот живот. Постојат луѓе кои имаат животна филозофија, но немаат живот.

Мудрата мисла на Ошо која ќе ви ја промени перцепцијата на животот

Курир - 12.02.2019

На поставеното прашање за време на едно интервју во САД – „Дали имате животна филозофија?“, Ошо одговорил: Немам животна филозофија. Јас го имам својот живот. Постојат луѓе кои имаат животна филозофија, но немаат живот.

Мудрата мисла на Ошо која ќе ви ја промени перцепцијата на животот

Пулс24 - 12.02.2019

На поставеното прашање за време на едно интервју во САД – „Дали имате животна филозофија?“, Ошо одговорил: Немам животна филозофија. Јас го имам својот живот. Постојат луѓе кои имаат животна филозофија, но немаат живот.