TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Со својата крв спасил 2,4 милиони бебиња

+инфо - 17.05.2018

„Човекот со златна рака“ чија крв ги спаси животите на 2,4 милиони бебиња, ја направил својата последна донација на крв Во 1951 година, 14-годишниот Џејмс Харисон од Австралија се разбудил од голема операција на градите.

(Фото) Дедото кој има 1173 донации на крв, и сака уште!

Женски магазин - 17.05.2018

Во 1951 година, 14-годишниот Џејмс Харисон од Австралија се разбудил од голема операција на градите. Лекарите отстраниле еден од неговите бели дробови и лежел во болница три месеци. За време на овој тежок период, Харисон дознал дека е жив во голема ...

„Човекот со златната рака" чија крв има спасено животи на 2.4 милиони бебиња, ја направи неговата последна донација

Кајгана - 16.05.2018

Во 1951 година, кога имал 14 години, Џејмс Харисон се разбудил од операција во која докторите му отстраниле едно белодробно крило и бил хоспитализиран три месеци. За време на овој тежок период, Џејмс сфатил дека преживеал благодарение на повеќето ...

„Човекот со златната рака“ – со години донирал крв и спасил 2,4 милиони бебиња

Радио МОФ - 16.05.2018

Во 1951 година, 14-годишниот Џејмс Харисон од Австралија се разбудил од сериозна операција на градите. Докторите остраниле еден од неговите белите дробови и бил задржан во болница три месеци.

„Човекот со златната рака” чија крв има спасено животи на 2,4 милиони бебиња

Локално - 16.05.2018

Во 1951 година, кога имал 14 години, Џејмс Харисон се разбудил од операција во која докторите му отстраниле едно белодробно крило и бил хоспитализиран три месеци. За време на овој тежок период, Џејмс сфатил дека преживеал благодарение на повеќето ...