TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Истрага за контроверзите на годинешниот Избор за песна на Евровизија

Нетпрес - 05.06.2024

Независен експерт ќе ги истражува настаните околу овогодинешната Евровизија по низата контроверзии како дисквалификацијата на холандскиот натпреварувач или пропалестинските протести. Меѓународниот музички натпревар го дисквалификуваше холандскиот ...

Истрага за контроверзите на годинешниот Избор за песна на Евровизија

365 - 05.06.2024

Независен експерт ќе ги истражува настаните околу овогодинешната Евровизија по низата контроверзии како дисквалификацијата на холандскиот натпреварувач или пропалестинските протести. Меѓународниот музички натпревар го дисквалификуваше холандскиот ...

Евровизија под истрага за контроверзии: Израел е во фокусот

Локално - 05.06.2024

Меѓународниот музички натпревар го дисквалификуваше холандскиот натпреварувач Јустус Клајн поради „инцидент“ во кој тој наводно вербално им се закануваше на вработените во продукцијата, а израелскиот натпреварувач Еден Голан настапи за време на ...