TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Манафорт призна вина по две точки од обвинението

А1 On - 14.09.2018

Поранешниот шеф на кампањата на американскиот претседател Доналд Трамп – Пол Манафорт, ја призна вината по две точки од обвиненијата во истрагата на сепцијалниот советник Роберт Мјулер, се наведува во судските документи.

Манафорт се очекува да се изјасни за виновен за две точки

Р.С.Европа - 14.09.2018

Поранешниот шеф на изборниот штаб на американскиот претседател Доналд Трамп, Пол Манафорт се очекува да се изјасни за виновен за две точки од обвинението поведено од канцеларијата на специјалниот советник Роберт Мулер кој го истражува наводното ...

Манафорт призна вина по две точки од обвинението

Алфа - 14.09.2018

Поранешниот шеф на кампањата на американскиот претседател Доналд Трамп – Пол Манафорт, ја призна вината по две точки од обвиненијата во истрагата на сепцијалниот советник Роберт малер, се наведува во судските документи.

Манафорт призна вина по две точки од обвинението

Локално - 14.09.2018

Поранешниот шеф на кампањата на американскиот претседател Доналд Трамп – Пол Манафорт, ја призна вината по две точки од обвиненијата во истрагата на сепцијалниот советник Роберт малер, се наведува во судските документи.

Манафорт призна вина по две точки од обвинението

Н.Македонија - 14.09.2018

Поранешниот шеф на кампањата на американскиот претседател Доналд Трамп – Пол Манафорт, ја призна вината по две точки од обвиненијата во истрагата на сепцијалниот советник Роберт Малер, се наведува во судските документи.