TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Прилепчанец 8 години живеел со заборавена газа во грлото

Сител - 16.04.2018

Пред 6 дена му откриле газа во грлото стара 8 години која што пак претходно му ја заборавиле лекарите на максилофацијална хирургија во Скопје кои што го правеле операција од карцином на субмадибуларна жлезда во ноември 2010 година.

(ВИДЕО) Прилепчанец 8 години живеел со заборавена газа во грлото – трпел страшни болки

Маркукуле - 16.04.2018

(Фото/printscreen) Пред 6 дена му откриле газа во грлото стара 8 години која што пак претходно му ја заборавиле лекарите на максилофацијална хирургија во Скопје кои што го правеле операција од карцином на субмадибуларна жлезда во ноември 2010 година ...

ВИДЕО: Прилепчанец 8 години живеел со заборавена газа во грлото

Орбис - 16.04.2018

Пред 6 дена му откриле газа во грлото стара 8 години која што пак претходно му ја заборавиле лекарите на максилофацијална хирургија во Скопје кои што го правеле операција од карцином на субмадибуларна жлезда во ноември 2010 година.

Прилепчанец 8 години живеел со газа во грлото која му ја заборавиле лекарите

Скопје24 - 16.04.2018

Пред 6 дена му откриле газа во грлото стара 8 години која што пак претходно му ја заборавиле лекарите на максилофацијална хирургија во Скопје кои што го правеле операција од карцином на субмадибуларна жлезда во ноември 2010 година.

Прилепчанец 8 години живеел со заборавена газа во грлото

24Инфо - 16.04.2018

Прилепчанец 8 години живеел со заборавена газа во грлото Пред 6 дена му откриле газа во грлото стара 8 години која што пак претходно му ја заборавиле лекарите на максилофацијална хирургија во Скопје кои што го правеле операција од карцином на ...

ЗДРАВСТВОТО ВО МАКЕДОНИЈА: Прилепчанец 8 години живеел со заборавена газа во грлото

Фактор - 17.04.2018

Трагичната сторија на семејството Петрески отвора дебата за квалитетот на здравствениот систем во Македонија. Пред 6 дена му откриле газа во грлото стара 8 години која што пак претходно му ја заборавиле лекарите на максилофацијална хирургија во ...

ВИДЕО: Прилепчанец по 8 години открил дека лекарите му заборавиле газа во грлото

Шеталиште - 17.04.2018

Пред 6 дена му откриле газа во грлото стара 8 години која што пак претходно му ја заборавиле лекарите на максилофацијална хирургија во Скопје кои што го правеле операција од карцином на субмадибуларна жлезда во ноември 2010 година.