TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Контејнери за електричен отпад поставени на три локации во Куманово

Kumanovo News - 18.09.2023

На паркингот кај Противожарната станица, Спортскиот базен и на локалитетот Кошеви во населбата Гоце Делчев, се поставени пунктови за собирање на електричен и електронски отпад во Куманово.

„Чистота и зеленило“ постави полуподземни контејнери на десетина локации во Куманово

Независен - 18.09.2023

Јавното претпријатие „Чистота и зеленило“ постави полуподзмени контејнери на десетина локации во Куманово, соопштија денеска надлежните од претпријатието. -Овој пат за разлика од претходно, почнавме со поставување на полуподземни контејнери во ...

Поставени полуподземни контејнери на десетина локации во Куманово

Кумановски м. - 18.09.2023

Јавното претпријатие „Чистота и зеленило“ постави полуподзмени контејнери на десетина локации во Куманово, соопштија денеска надлежните од претпријатието. -Овој пат за разлика од претходно, почнавме со поставување на полуподземни контејнери во ...

„Чистота и Зеленило“ постави полуподземни контејнери на десетина локации во Куманово

Канал5 - 18.09.2023

Јавното претпријатие „Чистота и Зеленило“ постави полуподзмени контејнери на десетина локации во Куманово, соопштија денеска надлежните од претпријатието. -Овој пат за разлика од претходно, почнавме со поставување на полуподземни контејнери во ...