TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Несвесно ги правите: Четири катастрофални грешки со косата, изгледате постаро

Локално - 01.12.2019

Без разлика на тоа колку редовно посетувате фризер и ја негувате косата, некогаш несвесно правите грешки со фризурата кои ја оштетуваат косата Предолга коса Сите жени сакаат долга коса, но во одреден период едноставно не стои убаво.

(ФОТО) Преслатко момче родено со црна коса долга 5. сантиметри

Екран - 01.12.2019

Поради својата црна долга коса, ова момче неговите родители, од шега, го нарекле Моугли (Книга за џунглата). Кога имал само 20. недели и беше во матката, лекарите на сонограмот ја забележале неговата долга коса, која во тоа време била долга околу 1 ...

(ВИДЕО) НА МОМЧЕТО МУ СЕ СМЕЕЛЕ БИДЕЈЌИ ИМАЛ ДОЛГА КОСА – Потоа им ја открил причината и сите занемеле!

Екран - 30.11.2019

Ова момче 18. месеци одбивало да му ја скратат косата, поради што неговите врсници му се потсмевале. Меѓутоа, кога ја открил причината зошто ја пушта косата да му расте, ги стопил срцата на целиот интернет.

Четири катастрофални грешки кои несвесно ги правите и поради нив изгледате постаро

iPortal - 01.12.2019

Без разлика на тоа колку редовно посетувате фризер и ја негувате косата, некогаш несвесно правите грешки со фризурата кои ја оштетуваат косата Предолга коса Сите жени сакаат долга коса, но во одреден период едноставно не стои убаво.