TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заев и Бектеши на почеток со работа на новата фабрика: Членството во НАТО отвора нови пазари

Press24 - 11.07.2019

Претседателот на Владата на Македонија, Зоран Заев денеска присуствуваше на настан на кој се означи започнувањето со работа на новата фабрика на компанијата АТС ГРУП и заедно со министерот за економија, Крешник Бектеши со свои обраќања го поздравија ...

Нова фабрика во Визбегово вредна три милиони евра

Канал5 - 11.07.2019

Панцири, шлемови, елеци...опрема за армијата и полицијата ќе произведува новата фабрика АТС ГРУП, во индустриската зона Визбегово. Станува збор за гринфилд инвестиција вредна 3 милиони евра. Компанијата има 80 вработени.

Во Визбегово отворена фабрика за воена опрема, власта не прави ништо за подобрување на инфраструктурата

Алфа - 11.07.2019

 Шлемови и воена опрема наменети за армијата и полицијата ќе произведува новата фабрика за композитни производи – АТС Груп, сместена во индустриската зона Визбегово кај Скопје. Станува збор за гринфилд инвестиција од три милиони евра, која за ...

(Галерија) „АТС Груп“ инвестираше 3 милиони евра во нова фабрика за композитни производи за балистичка заштита и ...

еМагазин - 11.07.2019

„АТС Груп“ денес свечено ја промовираше новата современа фабрика за производство на композитни производи наменети за опрема на армијата и полицијата во делот на балистичка заштита и безбедност.

АТС груп од фабрика во Визбегово ќе извезува производи според НАТО стандарди

Локално - 11.07.2019

Нова современа фабрика за производство на композитни производи наменети за армијата и полицијата во делот на балистичката заштита и безбедност – АТС Груп е отворена денеска во индустриската зона Визбегово кај Скопје.

Нова фабрика за композитни производи во Визбегово

Сител - 11.07.2019

Во индустриската зона Визбегово денеска ќе биде отворена фабрика за композитни производи АТС груп, инвестиција од три милиони евра. Производите од новиот капацитет се наменети за опрема на армијата и полицијата во делот на балистичката заштита и ...

Заев и Бектеши на отворањето на нова фабрика вредна три милиони евра

Слободен Печат - 11.07.2019

На настанот присуствуваа и вицепремиерите Радмила Шекеринска, Бујар Османи, Оливер Спасовски и Садула Дураки. Премиерот Зоран Заев денеска присуствуваше на настан на кој се означи започнувањето со работа на новата фабрика на компанијата АТС ГРУП и ...

Отворени 80 вработувања во новата фабриката во Визбегово

24Инфо - 11.07.2019

Панцири, шлемови, елеци…опрема за армијата и полицијата ќе произведува новата фабрика АТС ГРУП, во индустриската зона Визбегово. Станува збор за гринфилд инвестиција вредна 3 милиони евра. Компанијата има 80 вработени.

„АТС Груп“ инвестираше 3 милиони евра во нова фабрика за композитни производи за балистичка заштита и безбедност

Фактор - 11.07.2019

„АТС Груп“ денес свечено ја промовираше новата современа фабрика за производство на композитни производи наменети за опрема на армијата и полицијата во делот на балистичка заштита и безбедност.

АТС груп од фабрика во Визбегово ќе извезува производи според НАТО стандарди

Опсервер - 11.07.2019

Нова современа фабрика за производство на композитни производи наменети за армијата и полицијата во делот на балистичката заштита и безбедност – АТС Груп е отворена денеска во индустриската зона Визбегово кај Скопје.

Нова фабрика за композитни производи во Визбегово

Локално - 11.07.2019

Во индустриската зона Визбегово денеска ќе биде отворена фабрика за композитни производи АТС груп, инвестиција од три милиони евра. Производите од новиот капацитет се наменети за опрема на армијата и полицијата во делот на балистичката заштита и ...

Заев и Бектеши на почеток со работа на новата фабрика на АТС Груп: 80 нови вработувања во Визбегово

iPortal - 11.07.2019

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев денеска присуствуваше на настан на кој се означи започнувањето со работа на новата фабрика на компанијата АТС ГРУП и заедно со министерот за економија, Крешник Бектеши со свои ...

„АТС Груп“ инвестираше 3 милиони евра во нова фабрика за композитни производи за балистичка заштита и безбедност

Фокус - 11.07.2019

„АТС Груп“ денес свечено ја промовираше новата современа фабрика за производство на композитни производи наменети за опрема на армијата и полицијата во делот на балистичка заштита и безбедност.

АТС груп го стартува производството во фабриката во Визбегово

+инфо - 11.07.2019

Финалниот производ е наменет за извоз на странските пазари пред се во Европа, Турција и Катар. Нова современа фабрика за производство на композитни производи наменети за армијата и полицијата во делот на балистичката заштита и безбедност – АТС Груп ...

Нова фабрика за композитни производи во Визбегово

Опсервер - 11.07.2019

Во индустриската зона Визбегово денеска ќе биде отворена фабрика за композитни производи АТС груп, инвестиција од три милиони евра. Производите од новиот капацитет се наменети за опрема на армијата и полицијата во делот на балистичката заштита и ...

Премиерот Заев и министерот Бектеши ја посетија новата фабрика на АТС Груп

Бизнис Вести - 12.07.2019

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев вчера присуствуваше на настан на кој се означи започнувањето со работа на новата фабрика на компанијата АТС ГРУП и заедно со министерот за економија, Крешник Бектеши со свои ...

„АТС Груп“ инвестираше 3 милиони евра во нова фабрика за композитни производи за балистичка заштита и безбедност

Локално - 11.07.2019

„АТС Груп“ денес свечено ја промовираше новата современа фабрика за производство на композитни производи наменети за опрема на армијата и полицијата во делот на балистичка заштита и безбедност.

АТС груп од фабрика во Визбегово ќе извезува производи според НАТО стандарди

Република - 11.07.2019

Нова современа фабрика за производство на композитни производи наменети за армијата и полицијата во делот на балистичката заштита и безбедност – АТС Груп е отворена денеска во индустриската зона Визбегово кај Скопје.

Нова фабрика за композитни производи во Визбегово

Канал5 - 11.07.2019

Во индустриската зона Визбегово денеска ќе биде отворена фабрика за композитни производи АТС груп, инвестиција од три милиони евра. Производите од новиот капацитет се наменети за опрема на армијата и полицијата во делот на балистичката заштита и ...

Отворена нова фабрика во Визбегово за композитни производи за армијата и полицијата

Иновативност - 11.07.2019

Нова современа фабрика за производство на композитни производи наменети за армијата и полицијата во делот на балистичката заштита и безбедност – АТС Груп е отворена денеска во индустриската зона Визбегово кај Скопје.

Нова фабрика за композитни производи во Визбегово

Денар - 11.07.2019

Во индустриската зона Визбегово денеска ќе биде отворена фабрика за композитни производи АТС груп, инвестиција од три милиони евра. Производите од новиот капацитет се наменети за опрема на армијата и полицијата во делот на балистичката заштита и ...

АТС груп од фабрика во Визбегово ќе извезува производи според НАТО стандарди

MakPress - 11.07.2019

Нова современа фабрика за производство на композитни производи наменети за армијата и полицијата во делот на балистичката заштита и безбедност – АТС Груп е отворена денеска во индустриската зона Визбегово кај Скопје.

Нова фабрика за композитни производи во Визбегово

iPortal - 11.07.2019

Во индустриската зона Визбегово денеска ќе биде отворена фабрика за композитни производи АТС груп, инвестиција од три милиони евра. Производите од новиот капацитет се наменети за опрема на армијата и полицијата во делот на балистичката заштита и ...

Нова фабрика за композити производи во Визбегово(ВИДЕО)

PressingTV - 11.07.2019

Нова современа фабрика за производство на композитни производи наменети за армијата и полицијата во делот на балистичката заштита и безбедност – АТС Груп е отворена денеска во индустриската зона Визбегово кај Скопје.

Во индустриската зона Визбегово ќе биде отворена фабрика за композитни производи

MakPress - 11.07.2019

Во индустриската зона Визбегово денеска ќе биде отворена фабрика за композитни производи АТС груп, инвестиција од три милиони евра. Производите од новиот капацитет се наменети за опрема на армијата и полицијата во делот на балистичката заштита и ...