TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сè уште барате идеја за летен одмор? Ова е листата на најдобрите плажи во Европа за 2024 година

Независен - 06.06.2024

Ранг листата објавена на страницата European Best Destinations ги наведува најдобрите плажи на Стариот континент за 2024 година, а на прво место е идиличната дестинација во Малта. Плажите со златен песок на Алгарве и Канарските Острови, дивите плажи ...

[ФОТО] Сè уште барате идеја за летен одмор? Ова е листата на најдобрите плажи во Европа за 2024 година

Точка - 06.06.2024

Рангирањето објавено на страницата „European Best Destinations“ ги наведува најдобрите плажи на Стариот континент за 2024 година, а на прво место е идилична дестинација во Малта. Плажите со златен песок на Алгарве и Канарските Острови, дивите плажи ...

НАЈУБАВИ ПЛАЖИ ВО ЕВРОПА: Малта, Португалија и Турција се на врвот

Фактор - 07.06.2024

Малта е на прво место на ранг листата за убави плажи во Европа. Ранг листата објавена на страницата European Best Destinations ги наведува најдобрите плажи. На прво место е заливот Гајн Туфиха од Малта, кој се наоѓа во близина на крајбрежниот град ...