TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Димитров во Грац ќе предава на тема: „До Европа преку Преспа – Европската интеграција на Северна Македонија“

ТВ21 - 25.03.2019

Министерот за надворешни работи Никола Димитров, денеска ќе престојува во Грац каде што ќе одржи предавање на тема: „До Европа преку Преспа – Европската интеграција на Северна Македонија“ во Универзитетот во Грац.

Никола Димитров ќе одржи предвање на универзитетот во Грац

Канал5 - 24.03.2019

Токму Преспанскиот договор и продобивките од истиот ќе бидат темата на предавањето на универзитетот во Грац –Австрија кое ќе го одржи министерот за надворешни работи Никола Димитров, информираат од МНР.

Димитров во Австрија, ќе предава на тема „До Европа преку Преспа“

Макфакс - 24.03.2019

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, денеска ќе престојува во еднодневна работна посета на Грац, Република Австрија. Како што соопшти Министерството за надворешни работи, Димитров ќе престојува во Австрија на покана на Универзитетот во ...

Димитров во Австрија ќе предава на тема: „До Европа преку Преспа“

24Инфо - 24.03.2019

Утре министерот за надворешни работи, Никола Димитров, ќе оствари еднодневна работна посета на Грац, Република Австрија. Како што соопшти Министерството за надворешни работи, Димитров ќе престојува во Австрија на покана на Универзитетот во Грац, ...

Димитров ќе држи предавање во Австрија: „До Европа преку Преспа"

Press24 - 24.03.2019

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, утре ќе оствари еднодневна работна посета на Грац, Република Австрија. „До Европа преку Преспа: Европската интеграција на Северна Македонија.

Димитров во Австрија ќе предава на тема: „До Европа преку Преспа“

Точка - 24.03.2019

Утре министерот за надворешни работи, Никола Димитров, ќе оствари еднодневна работна посета на Грац, Република Австрија. Како што соопшти Министерството за надворешни работи, Димитров ќе престојува во Австрија на покана на Универзитетот во Грац, ...

Димитров во Австрија ќе предава на тема: „До Европа преку Преспа“

Centar - 24.03.2019

Утре министерот за надворешни работи, Никола Димитров, ќе оствари еднодневна работна посета на Грац, Република Австрија. Како што соопшти Министерството за надворешни работи, Димитров ќе престојува во Австрија на покана на Универзитетот во Грац, ...

Димитров во Грац на дебата за Преспанскиот договор и евроинтергацијата

Локално - 25.03.2019

„До Европа преку Преспа: Европската интеграција на Северна Македонија“ е темата на предавањето, кое шефот на дипломатијата Никола Димитров ќе го одржи денеска на Универзитетот во Грац, а кое потоа ќе биде проследено со отворена дискусија.

Димитров во Грац на дебата за Преспанскиот договор и евроинтергацијата

ММС - 25.03.2019

„До Европа преку Преспа: Европската интеграција на Северна Македонија” е темата на предавањето, кое шефот на дипломатијата Никола Димитров ќе го одржи денеска на Универзитетот во Грац, а кое потоа ќе биде проследено со отворена дискусија.

Димитров во Грац на дебата за Преспанскиот договор и евроинтергацијата

Опсервер - 25.03.2019

„До Европа преку Преспа: Европската интеграција на Северна Македонија“ е темата на предавањето, кое шефот на дипломатијата Никола Димитров ќе го одржи денеска на Универзитетот во Грац, а кое потоа ќе биде проследено со отворена дискусија.

„До Европа преку Преспа" - Димитров во Грац одржува предавање

Press24 - 25.03.2019

„До Европа преку Преспа: Европската интеграција на Северна Македонија“ е темата на предавањето, кое шефот на дипломатијата Никола Димитров ќе го одржи денеска на Универзитетот во Грац, а кое потоа ќе биде проследено со отворена дискусија.

Димитров во Грац на дебата за Преспанскиот договор и евроинтергацијата

А1 On - 25.03.2019

„До Европа преку Преспа: Европската интеграција на Северна Македонија“ е темата на предавањето, кое шефот на дипломатијата Никола Димитров ќе го одржи денеска на Универзитетот во Грац, а кое потоа ќе биде проследено со отворена дискусија.

Димитров во Грац на дебата за Преспанскиот договор и евроинтергацијата

24Инфо - 25.03.2019

„До Европа преку Преспа: Европската интеграција на Северна Македонија” е темата на предавањето, кое шефот на дипломатијата Никола Димитров ќе го одржи денеска на Универзитетот во Грац, а кое потоа ќе биде проследено со отворена дискусија.

Димитров во Грац на дебата за Преспанскиот договор и евроинтергацијата

1tv - 25.03.2019

„До Европа преку Преспа: Европската интеграција на Северна Македонија“ е темата на предавањето, кое шефот на дипломатијата Никола Димитров ќе го одржи денеска на Универзитетот во Грац, а кое потоа ќе биде проследено со отворена дискусија.

Димитров во Грац на дебата за Преспанскиот договор и евроинтергацијата на Македонија

Скопје1 - 25.03.2019

Денеска министерот за надворешни работи, Никола Димитров, ќе оствари еднодневна работна посета на Грац, Република Австрија. На покана на Универзитетот во Грац, министерот Димитров ќе одржи предавање проследено со отворена дискусија на тема „До ...

Димитров во Грац на дебата за Преспанскиот договор и евроинтергацијата

Канал5 - 25.03.2019

„До Европа преку Преспа: Европската интеграција на Северна Македонија" е темата на предавањето, кое шефот на дипломатијата Никола Димитров ќе го одржи денеска на Универзитетот во Грац, а кое потоа ќе биде проследено со отворена дискусија.

Димитров во Грац на дебата за Преспанскиот договор и евроинтергацијата

Сител - 25.03.2019

„До Европа преку Преспа: Европската интеграција на Северна Македонија“ е темата на предавањето, кое шефот на дипломатијата Никола Димитров ќе го одржи денеска на Универзитетот во Грац, а кое потоа ќе биде проследено со отворена дискусија.

Димитров ќе предава во Грац за Преспанскиот договор и евроинтергацијата

+инфо - 25.03.2019

„До Европа преку Преспа: Европската интеграција на Северна Македонија“ е темата на предавањето, кое шефот на дипломатијата Никола Димитров ќе го одржи денеска на Универзитетот во Грац, а кое потоа ќе биде проследено со отворена дискусија, соопшти ...

Димитров во Грац на дебата за Преспанскиот договор

Н.Македонија - 25.03.2019

„До Европа преку Преспа: Европската интеграција на Северна Македонија“ е темата на предавањето, кое шефот на дипломатијата Никола Димитров ќе го одржи денеска на Универзитетот во Грац, а кое потоа ќе биде проследено со отворена дискусија.

Димитров во Грац на дебата за Преспанскиот договор и евроинтергацијата

24 Вести - 25.03.2019

„До Европа преку Преспа: Европската интеграција на Северна Македонија“ е темата на предавањето, кое шефот на дипломатијата Никола Димитров ќе го одржи денеска на Универзитетот во Грац, а кое потоа ќе биде проследено со отворена дискусија.

Димитров во Грац на дебата за Преспанскиот договор и евроинтергацијата

Либертас - 25.03.2019

„До Европа преку Преспа: Европската интеграција на Северна Македонија“ е темата на предавањето, кое шефот на дипломатијата Никола Димитров ќе го одржи денеска на Универзитетот во Грац, а кое потоа ќе биде проследено со отворена дискусија.

Димитров во Грац на дебата за Преспанскиот договор и евроинтергацијата

MakPress - 25.03.2019

„До Европа преку Преспа: Европската интеграција на Северна Македонија“ е темата на предавањето, кое шефот на дипломатијата Никола Димитров ќе го одржи денеска на Универзитетот во Грац, а кое потоа ќе биде проследено со отворена дискусија.

Димитров во Грац ќе држи предавање за Договорот од Преспа

МКД - 25.03.2019

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, денеска ќе престојува во еднодневна работна посета на Грац, Република Австрија, каде што на покана на Универзитетот во Грац, ќе одржи предавање проследено со отворена дискусија на тема „До Европа ...