TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Уништено едно од новите спортски игралишта во Куманово (ФОТО)

Кумановски м. - 21.11.2020

Несовесни граѓани ја уништеле подлогата на поставеното ново спортско игралиште во едно од трите средни училишта во Куманово, објави денеска на социјалните мрежи, кумановскиот градоначалник Максим Димитриевски.

(ФОТО) Вандализам во Куманово: На подлога од школско игралиште испишано “Албанија” и нацртано срце

Скопје1 - 21.11.2020

Уште целосно ненаправено, уништено од страна на несовесни и неодговорни. Тартан гумената подлога на надворешното игралиште во техничко училиште Наце Буѓони во Куманово е уништено од страна на вандали во текот на вчерашниот ден веднаш по неговата ...

Оштетена подлогата на игралиштето кое се реконструира во Техничкото училиште

Kumanovo News - 21.11.2020

Уште недоправено почна да се уништува игралиштето на техничкото училиште „Наце Буѓони“ во Куманово. Во текот на вчерашниот ден откако била поставена подлогата непознати лица ја оштетиле. За ова утринава информираше градоначалникот Максим ...

Вандализам на игралиште во училиште во Куманово

Слободен Печат - 21.11.2020

Несовесни граѓани ја уништеле подлогата на поставеното ново спортско игралиште во едно од трите средни училишта во Куманово, објави денеска на социјалните мрежи кумановскиот градоначалник Максим Димитриевски.

Вандализам на игралиште во училиште во Куманово

MakPress - 21.11.2020

Несовесни граѓани ја уништеле подлогата на поставеното ново спортско игралиште во едно од трите средни училишта во Куманово, објави денеска на социјалните мрежи кумановскиот градоначалник Максим Димитриевски.