TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

7 клучни намирници за здраво срце: Оваа храна е спас за кардиоваскуларниот систем, тврдат нутриционистите!

Убавина и Здравје - 28.11.2021

Добро послушајте ги овие совети Здравјето на нашиот организам зависи од нашите животни навики и од храната што ја внесуваме. За да го намалиме ризикот од срцеви заболувања, пожелно е што почесто да се јадат овие намирници, а нутриционистите ...

Го намалуваат холестеролот, штитат од хронични болести: Зошто треба да јадете пуканки?

Бриф - 28.11.2021

Пуканките се омилените „грицки“ што најчесто ги поврзуваме со гледањето филмови во кино, но тие имаат и многу здравствени придобивки за кои многумина не се свесни. Покрај тоа што се вкусни, тие го регулираат и шеќерот во крвта, го намалуваат нивото ...

7 КЛУЧНИ НАМИРНИЦИ ЗА ЗДРАВО СРЦЕ: Оваа храна е спас за кардиоваскуларниот систем, тврдат нутриционистите!

Попара - 28.11.2021

Целокупното здравје на нашето тело зависи од нашите животни навики и храната што ја јадеме. За да го намалите ризикот од срцеви заболувања, препорачливо е да ги јадете овие намирници што почесто, а нутриционистите објаснуваат зошто се наоѓаат на ...

7.  КЛУЧНИ НАМИРНИЦИ ЗА ЗДРАВО СРЦЕ: Оваа храна е спас за кардиоваскуларниот систем, тврдат нутриционистите!

Екран - 28.11.2021

Слушајте ги внимателно овие совети Целокупното здравје на нашето тело зависи од нашите животни навики и храната што ја јадеме. За да го намалите ризикот од срцеви заболувања, препорачливо е да ги јадете овие намирници што почесто, а нутриционистите ...

7 КЛУЧНИ НАМИРНИЦИ ЗА ЗДРАВО СРЦЕ: Оваа храна е спас за кардиоваскуларниот систем, тврдат нутриционистите!

Курир - 28.11.2021

Целокупното здравје на нашето тело зависи од нашите животни навики и храната што ја јадеме. За да го намалите ризикот од срцеви заболувања, препорачливо е да ги јадете овие намирници што почесто, а нутриционистите објаснуваат зошто се наоѓаат на ...

7 КЛУЧНИ НАМИРНИЦИ ЗА ЗДРАВО СРЦЕ: Оваа храна е спас за кардиоваскуларниот систем, тврдат нутриционистите!

Zoom - 28.11.2021

Целокупното здравје на нашето тело зависи од нашите животни навики и храната што ја јадеме. За да го намалите ризикот од срцеви заболувања, препорачливо е да ги јадете овие намирници што почесто, а нутриционистите објаснуваат зошто се наоѓаат на ...