TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Потпишан договор за соработка меѓу Битолскиот и Универзитетот во Сараево

Канал5 - 12.02.2019

Универзитетот „Св.Климент Охридски" – Битола и Универзитетот во Сараево потпишаа Договор за меѓууниверзитетска соработка. На свеченост што се одржа во Сараево, ректорите, проф. д-р Сашо Коруновски и проф.

Потпишан договор за соработка меѓу Битолскиот и Универзитетот во Сараево

Сител - 12.02.2019

Универзитетот „Св.Климент Охридски“ – Битола и Универзитетот во Сараево потпишаа Договор за меѓууниверзитетска соработка. На свеченост што се одржа во Сараево, ректорите, проф. д-р Сашо Коруновски и проф.

Потпишан договор за соработка меѓу Битолскиот и Универзитетот во Сараево

Локално - 12.02.2019

Универзитетот „Св.Климент Охридски“ – Битола и Универзитетот во Сараево потпишаа Договор за меѓууниверзитетска соработка. На свеченост што се одржа во Сараево, ректорите, проф. д-р Сашо Коруновски и проф.

Потпишан договор за соработка меѓу Битолскиот и Универзитетот во Сараево

MTM - 12.02.2019

Универзитетот „Св.Климент Охридски“ – Битола и Универзитетот во Сараево потпишаа Договор за меѓууниверзитетска соработка. На свеченост што се одржа во Сараево, ректорите, проф. д-р Сашо Коруновски и проф.