TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пет иницијативи на седница на Уставен суд

Опсервер - 08.02.2023

Уставниот суд на денешната седница ќе расправа по пет иницијативи за оценување на уставност и законитост. На дневен ред е иницијативата од Панта Џамбазоски од Скопје и Давид Кичевски од Крушево, застапувани од адвокат Дељо Кадиев од Скопје, ...

Пет иницијативи на седница на Уставен суд

MakPress - 08.02.2023

Уставниот суд на денешната седница ќе расправа по пет иницијативи за оценување на уставност и законитост. На дневен ред е иницијативата од Панта Џамбазоски од Скопје и Давид Кичевски од Крушево, застапувани од адвокат Дељо Кадиев од Скопје, ...

Пет иницијативи на седница на Уставен суд

24Инфо - 08.02.2023

Уставниот суд на денешната седница ќе расправа по пет иницијативи за оценување на уставност и законитост. На дневен ред е иницијативата од Панта Џамбазоски од Скопје и Давид Кичевски од Крушево, застапувани од адвокат Дељо Кадиев од Скопје, ...

Пет иницијативи на седница на Уставен суд

Вечер Прес - 08.02.2023

Уставниот суд на денешната седница ќе расправа по пет иницијативи за оценување на уставност и законитост. На дневен ред е иницијативата од Панта Џамбазоски од Скопје и Давид Кичевски од Крушево, застапувани од адвокат Дељо Кадиев од Скопје, ...

Пет иницијативи на седница на Уставен суд

Канал5 - 08.02.2023

Уставниот суд на денешната седница ќе расправа по пет иницијативи за оценување на уставност и законитост. На дневен ред е иницијативата од Панта Џамбазоски од Скопје и Давид Кичевски од Крушево, застапувани од адвокат Дељо Кадиев од Скопје, ...