TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сугарески-Китанов: Во моментот работиме на над 300 киломтери патна мрежа

Макфакс - 19.07.2019

Министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески, при денешната посета на општина Ранковце истакна дека патната и железничката инфраструктурата и изградбата на гасификацијата се приоритет број еден на Владата.

Сугарески: Зголемена реализација на капиталните инвестиции во третиот и четвртиот квартал

+инфо - 19.07.2019

Зголемена реализација на капиталните инвестиции во третиот и четвртиот квартал годинава, најави министерот за транспорт и врски, при денешниот увид на реконструкцијата на регионалниот пат Ранковце – Крива Паланка.

Сугарески и Китанов на увид во реконструкцијата на патот Ранковце – Крива Паланка

Курир - 19.07.2019

Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорот на ЈП за државни патишта, Зоран Китанов денеска ќе извршат увид во реконструкцијата на регионалниот пат Ранковце-Крива Паланка.

Сугарески-Китанов: Работиме во моментов на преку 300 киломтери патна мрежа

Бизнис Вести - 19.07.2019

Патната и железничката инфраструктурата и изградбата на гасификацијата се приоритет број еден на оваа Влада. Тоа го потврдува и фактот што инвестираме преку милијарда евра во изградба на патишта, железница и гасоводот, истакна министерот за ...

Сугарески: Зголемена реализација на капиталните инвестиции во третиот и четвртиот квартал

24Инфо - 19.07.2019

Зголемена реализација на капиталните инвестиции во третиот и четвртиот квартал годинава, најави министерот за транспорт и врски, при денешниот увид на реконструкцијата на регионалниот пат Ранковце – Крива Паланка.

Сугарески и Китанов на увид во реконструкцијата на патот Ранковце – Крива Паланка

Опсервер - 19.07.2019

Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорот на ЈП за државни патишта, Зоран Китанов денеска ќе извршат увид во реконструкцијата на регионалниот пат Ранковце-Крива Паланка.

Сугарески-Китанов: Во моментот работиме на над 300 киломтери патна мрежа

Centar - 19.07.2019

Министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески, при денешната посета на општина Ранковце истакна дека патната и железничката инфраструктурата и изградбата на гасификацијата се приоритет број еден на Владата.

Сугарески: Зголемена реализација на капиталните инвестиции во третиот и четвртиот квартал

Опсервер - 19.07.2019

Зголемена реализација на капиталните инвестиции во третиот и четвртиот квартал годинава, најави министерот за транспорт и врски, при денешниот увид на реконструкцијата на регионалниот пат Ранковце – Крива Паланка.

Сугарески и Китанов на увид во реконструкцијата на патот Ранковце

Сител - 19.07.2019

Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорот на ЈП за државни патишта, Зоран Китанов денеска ќе извршат увид во реконструкцијата на регионалниот пат Ранковце-Крива Паланка.

Сугарески: Зголемена реализација на капиталните инвестиции во третиот и четвртиот квартал

Канал5 - 19.07.2019

Зголемена реализација на капиталните инвестиции во третиот и четвртиот квартал годинава, најави министерот за транспорт и врски, при денешниот увид на реконструкцијата на регионалниот пат Ранковце – Крива Паланка.

Сугарески и Китанов на увид во реконструкцијата на патот Ранковце – Крива Паланка

Канал5 - 19.07.2019

Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорот на ЈП за државни патишта, Зоран Китанов денеска ќе извршат увид во реконструкцијата на регионалниот пат Ранковце-Крива Паланка.

Сугарески: Зголемена реализација на капиталните инвестиции во третиот и четвртиот квартал

Локално - 19.07.2019

Зголемена реализација на капиталните инвестиции во третиот и четвртиот квартал годинава, најави министерот за транспорт и врски, при денешниот увид на реконструкцијата на регионалниот пат Ранковце – Крива Паланка.

Сугарески и Китанов на увид во реконструкцијата на патот Ранковце – Крива Паланка

24 Вести - 19.07.2019

Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорот на ЈП за државни патишта, Зоран Китанов денеска ќе извршат увид во реконструкцијата на регионалниот пат Ранковце-Крива Паланка.

Сугарески: Повеќе од милијарда евра за патиштата, железницата и гасната мрежа

Независен - 19.07.2019

Зголемена реализација на капиталните инвестиции во третиот и четвртиот квартал годинава, најави министерот за транспорт и врски, при денешниот увид на реконструкцијата на регионалниот пат Ранковце – Крива Паланка.

Започна реконструкцијата на регионалниот пат Ранковце-Кр.Паланка, инвестиција од 2,6 милиони евра

iPortal - 19.07.2019

Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорот на ЈП за државни патишта, Зоран Китанов денеска извршија увид во реконструкцијата на регионалниот пат Ранковце-Крива Паланка. -Започнавме со реконструкција на регионалниот пат ...

Сугарески и Китанов на увид во реконструкцијата на патот Ранковце-Крива Паланка

Press24 - 19.07.2019

М инистерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорот на ЈП за државни патишта, Зоран Китанов денеска ќе извршат увид во реконструкцијата на регионалниот пат Ранковце-Крива Паланка.

Над милијарда евра вложени во капитални инвестиции, работите се интензивираат

Вечер - 19.07.2019

Во изминатиов период се вложени над милијарда евра во капитални инвестиции, односно во изградба и реконструкција на патишта, изградба на железничката пруга и на гасоводната мрежа. Во третиот и четвртиот квартал инвестициските активности ќе се ...

Сугарески и Китанов на увид во реконструкцијата на патот Ранковце – Крива Паланка

iPortal - 19.07.2019

Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески и директорот на ЈП за државни патишта, Зоран Китанов денеска ќе извршат увид во реконструкцијата на регионалниот пат Ранковце-Крива Паланка.

Сугарески: Инфраструктурното поврзување кон Бугарија ќе се забрза

Сител - 19.07.2019

Ќе забрза поврзувањето со Бугарија. Се интензивираат активностите за изгравба и на патиштата но и на железницата по должибата на Коридорот 8. Сугарески најавува дек до крајот на годината ќе има напредок во изгрдбата на пругата кон Бугарија за која ...

Сугарески: Ќе има зголемена реализација на капиталните инвестиции

PressingTV - 19.07.2019

Зголемена реализација на капиталните инвестиции во третиот и четвртиот квартал годинава, најави министерот за транспорт и врски, при денешниот увид на реконструкцијата на регионалниот пат Ранковце – Крива Паланка.

Се очекува раст на капиталните инвестиции

Н.Македонија - 20.07.2019

Зголемена реализација на капиталните инвестиции во третиот и четвртиот квартал годинава најави министерот за транспорт и врски, Горан Сугаревски, при увидот на реконструкцијата на регионалниот пат Ранковце – Крива Паланка.