TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Гугл понуди услуга за мерење на емисијата на штетни гасови во Европа

Канал5 - 10.10.2019

Услугата што Гугл ја воведе во САД , за да можат градовите полесно да се справат емисијата на штетни гасови , од сега ќе биде достапна и во Европа. Алатката комбинира податоци за сообраќај и изградба преку„Гугл мапс“ со јавно познати податоци за ...

Google ќе им овозможи на градовите во Европа да ја мерат загаденоста

Кајгана - 10.10.2019

Алатката што Google ја понуди во САД за градовите да ја мерат загаденоста и нивото на емисии отсега е достапна и во Европа. Станува збор за алатка која комбинира податоци за транспорт и изградба од Google Maps со јавно достапни информации за емисии.

Google им овозможи на европските градови да ја мерат загаденоста и емисиите

USB - 10.10.2019

Алатот кој Google го понуди во САД за градовите да можат да ја мерат загаденоста и нивото на емисии отсега е достапен и во Европа. Алатот ги комбинира податоците за транспорт и изградба од Google Maps со јавно достапните информации за емисиите.

Алатката на „Гугл“ за мерење на аерозагадувањето ќе биде достапна и во Европа

Сакам да кажам - 10.10.2019

Алатка на „Гугл“ која го мери загадувањето на воздухот во градовите наскоро ќе биде достапна и во Европа. Таа досега се користеше само во САД и „Гугл“ во прв момент ќе ја понуди на Бирмингем, Манчестер, Вулверхемптон, Ковентри, Даблин и Копенхаген, ...

Google им овозможи на европските градови да ја мерат загаденоста и емисијата на гасови

Иновативност - 10.10.2019

Алатката која Google ја понуди во САД за градовите да можат да ја мерат загаденоста и нивото на емисијата на гасови отсега е достапна и во Европа. Алатката комбинира податоци за транспортот и изградбата од Google Maps со јавно достапни информации за ...

Google ќе им овозможи на градовите во Европа да ја мерат загаденоста

Локално - 10.10.2019

Алатката што Google ја понуди во САД за градовите да ја мерат загаденоста и нивото на емисии отсега е достапна и во Европа. Станува збор за алатка која комбинира податоци за транспорт и изградба од Google Maps со јавно достапни информации за емисии.

Гугл нуди услуга за мерење на емисијата на штетни гасови во Европа

Кумановски м. - 11.10.2019

Услугата на Google воведена во САД за да им помогне на градовите да се справат со емисиите на штетни гасови сега е достапна и во Европа. Алатката комбинира податоци за сообраќај и изградба на „Гугл мапс“ со јавно достапни податоци за емисија на ...