TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нина Бадриќ откри што навистина мисли за Јелена Карлеуша

Вистина.мк - 12.01.2019

Најголемата хрватска пејачка Нина Бадриќ е позната по тоа што нема влакна на јазикот и секогаш го кажува она што мисли. Иста таква е и нејзината колешка Јелена Карлеуша која нема проблем јавно да го каже своето мислење.

Нина Бадриќ го откри своето мислење за колешката Јелена Карлеуша

Скопје24 - 12.01.2019

Најголемата хрватска пејачка Нина Бадриќ е позната по тоа што нема влакна на јазикот и секогаш го кажува она што го мисли. Иста таква е и нејзината колешка Јелена Карлеуша која нема проблем јавно да го каже своето мислење .