TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Новак и Јелена Ѓоковиќ: Нашите деца нема повеќе да дуваат свеќички на роденденските торти, а еве зошто

Убавина и Здравје - 13.10.2021

Сопругата на најдобриот тенисер на светот Јелена Ѓоковиќ, во последно време јавно ги споделува нејзините ставови за правилно воспитување на нивните две деца Неодамна, Јелена Ѓоковиќ изјави дека нејзините деца нема да бидат воспитувани со ќотек, а ...

Децата на Ѓоковиќ веќе нема да дуваат роденденски свеќи, причината ја објасни неговата сопруга

ММС - 13.10.2021

Сопругата на Новак Ѓоковиќ, Јелена, е позната како многу посветена мајка која секојдневно се обидува да им обезбеди на своите деца најдобро воспитување и образование. Нејзината неодамнешна изјава дека ги воспитува своите деца без примена на каква ...

Новак и Јелена Ѓоковиќ: Нашите деца нема повеќе да дуваат свеќички на роденденските торти, eве зошто

Курир - 13.10.2021

Сопругата на најдобриот тенисер на светот Јелена Ѓоковиќ, во последно време јавно ги споделува нејзините ставови за правилно воспитување на нивните две деца Неодамна, Јелена Ѓоковиќ изјави дека нејзините деца нема да бидат воспитувани со ќотек, а ...