TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вулин: Имавме дојави за бомби секој ден за време на Фајнл-форот

Frontline - 22.05.2022

Министерот за внатрешни работи на Србија Александар Вулин изјави дека не е можно да се запрат дојавите за поставени бомбите, но дека „превентивно се дејствува 24 часа на ден со испраќање полициски екипи во раните утрински часови на најважните места ...

Вулин: Извештаите за бомбите се како корона, мора да се живее со тоа

Локално - 22.05.2022

Министерот за внатрешни работи на Србија, Александар Вулин изјави дека не може да се спречат извештаите за бомби кои во претходните денови пристигнале во Белград и во други градови, а ситуацијата ја спореди со короната, велејќи дека мора да се живее ...

Вулин: Имавме дојави за бомби секој ден за време на Фајнл-форот

Опсервер - 22.05.2022

– Министерот за внатрешни работи на Србија Александар Вулин изјави дека не е можно да се запрат дојавите за поставени бомбите, но дека „превентивно се дејствува 24 часа на ден со испраќање полициски екипи во раните утрински часови на најважните ...

Вулин: Имавме дојави за бомби секој ден за време на Фајнл-форот

А1 On - 22.05.2022

Министерот за внатрешни работи на Србија Александар Вулин изјави дека не е можно да се запрат дојавите за поставени бомбите, но дека „превентивно се дејствува 24 часа на ден со испраќање полициски екипи во раните утрински часови на најважните места ...

Само во Северна Кореја може да се запрат дојавите за бомби, вели Вулин

Фокус - 22.05.2022

Министерот за внатрешни работи на Србија Александар Вулин изјави дека не е можно да се запрат дојавите за поставени бомбите, но дека „превентивно се дејствува 24 часа на ден со испраќање полициски екипи во раните утрински часови на најважните места ...

Вулин: Имавме дојави за бомби секој ден за време на Фајнл-форот

Н.Македонија - 22.05.2022

Министерот за внатрешни работи на Србија Александар Вулин изјави дека не е можно да се запрат дојавите за поставени бомбите, но дека „превентивно се дејствува 24 часа на ден со испраќање полициски екипи во раните утрински часови на најважните места ...

Имавме дојави за бомби секој ден за време на Фајнл-форот- Александар Вулин

Вечер Прес - 22.05.2022

Министерот за внатрешни работи на Србија Александар Вулин изјави дека не е можно да се запрат дојавите за поставени бомбите, но дека „превентивно се дејствува 24 часа на ден со испраќање полициски екипи во раните утрински часови на најважните места ...

Вулин открива шок детали за многубројните дојави за бомби

Курир - 22.05.2022

Министерот за внатрешни работи на Србија Александар Вулин изјави дека не е можно да се запрат дојавите за поставени бомбите, но дека „превентивно се дејствува 24 часа на ден со испраќање полициски екипи во раните утрински часови на најважните места ...

Вулин: „Имавме дојави за бомби секој ден на одигрувањето на Фајнл-форот и ако ги послушавме дојавите, тој немаше да се ...

Во Центар - 22.05.2022

Министерот за внатрешни работи на Србија Александар Вулин изјави дека не е можно да се запрат дојавите за поставени бомбите, но дека „превентивно се дејствува 24 часа на ден со испраќање полициски екипи во раните утрински часови на најважните места ...

Вулин: Имавме дојави за бомби секој ден за време на Фајнл-форот

Lider - 22.05.2022

Министерот за внатрешни работи на Србија Александар Вулин изјави дека не е можно да се запрат дојавите за поставени бомбите, но дека „превентивно се дејствува 24 часа на ден со испраќање полициски екипи во раните утрински часови на најважните места ...

Вулин: Имавме дојави за бомби секој ден за време на Фајнл-форот

MakPress - 23.05.2022

Министерот за внатрешни работи на Србија Александар Вулин изјави дека не е можно да се запрат дојавите за поставени бомбите, но дека „превентивно се дејствува 24 часа на ден со испраќање полициски екипи во раните утрински часови на најважните места ...