TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

АСАД УДРИ ПО АМЕРИКАНЦИТЕ: САД водат војна за нафта како нацистите, а со режимот управуваат компании

Слободен Печат - 14.11.2019

Спроед неговите зборови, Соединетите Американски Држави, всушност не се држави, туку режим, чие раководство е во рацете на одредени компании кои работат за своја корист. Американскиот претседател Башар ал Асад, изјави дека САД е држава која е ...

Асад: САД води војна за нафта, како и нацистите

А1 On - 14.11.2019

Сирискиот претседател Башар ел Асад изјави дека САД се држава изградена како „политички режим на разбојнички групи“. – Американскиот претседател не ја претставува државата. Тој е само извршен директор на компанијата.

Сирискиот претседател за „Спутник“: САД како нацисти водат војна за нафта

Макфакс - 14.11.2019

Сирискиот претседател Башар ал-Асад во интервју за „Спутник“ ги спореди САД со нацисти кои водат војна за нафта. „САД се држава која е изградена како политички режим на бандитски групи. Американскиот претседател не ја претставува државата, тој е ...

Сирискиот претседател за „Спутник“: САД како нацисти водат војна за нафта

24Инфо - 14.11.2019

Сирискиот претседател Башар ал-Асад во интервју за „Спутник“ ги спореди САД со нацисти кои водат војна за нафта. „САД се држава која е изградена како политички режим на бандитски групи. Американскиот претседател не ја претставува државата, тој е ...

Сирискиот претседател за „Спутник“: САД како нацисти водат војна за нафта

Точка - 14.11.2019

Сирискиот претседател, Башар ал-Асад, во интервју за „Спутник“ ги спореди САД со нацисти што водат војна за нафта. „САД се држава која е изградена како политички режим на бандитски групи. Американскиот претседател не ја претставува државата, тој е ...

Асад: САД води војна за нафта, како и нацистите

24Инфо - 14.11.2019

Сирискиот претседател Башар ел Асад изјави дека САД се држава изградена како „политички режим на разбојнички групи”. – Американскиот претседател не ја претставува државата. Тој е само извршен директор на компанијата.

Асад: САД води војна за нафта, како и нацистите

+инфо - 14.11.2019

Според него, САД не се држава, туку режим, чие раководство го именуваат компаниите кои работат за своја корист. Сирискиот претседател Башар ел Асад изјави дека САД се држава изградена како „политички режим на разбојнички групи“.

Асад: САД води војна за нафта, како и нацистите

Вечер Прес - 14.11.2019

Сирискиот претседател Башар ел Асад изјави дека САД се држава изградена како „политички режим на разбојнички групи”. – Американскиот претседател не ја претставува државата. Тој е само извршен директор на компанијата.

Асад ги изедначи САД со нацистите, затоа што водат војна за нафта

Нетпрес - 14.11.2019

Сирискиот претседател Башар ел Асад изјави дека САД се држава изградена како „политички режим на разбојнички групи“. – Американскиот претседател не ја претставува државата. Тој е само извршен директор на компанијата.

Асад: САД води војна за нафта, како и нацистите

Опсервер - 14.11.2019

Сирискиот претседател Башар ел Асад изјави дека САД се држава изградена како „политички режим на разбојнички групи“. – Американскиот претседател не ја претставува државата. Тој е само извршен директор на компанијата.

Асад: САД води војна за нафта, како и нацистите

MakPress - 14.11.2019

Сирискиот претседател Башар ел Асад изјави дека САД се држава изградена како „политички режим на разбојнички групи“. – Американскиот претседател не ја претставува државата. Тој е само извршен директор на компанијата.

Асад: САД води војна за нафта, како и нацистите

Либертас - 14.11.2019

Сирискиот претседател Башар ел Асад изјави дека САД се држава изградена како „политички режим на разбојнички групи“. – Американскиот претседател не ја претставува државата. Тој е само извршен директор на компанијата.