TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Струшки вечери на поезијата“ го објави конкурсот за наградата „Браќа Миладиновци“

Република - 01.06.2020

Објавен е конкурсот за наградата „Браќа Миладиновци“ во 2020 година, за најдобра поетска книга меѓу две фестивалски изданија на СВП. Управниот одбор и Дирекцијата на Националната установа – Манифестација „Струшки вечери на поезијата“ – Струга ...

Конкурс за наградата „Браќа Миладиновци” за најдобра поетска книга за 2020 година

Бизнис Вести - 01.06.2020

Националната установа „Струшки вечери на поезијата” го распиша Конкурсот за доделување на наградата „Браќа Миладиновци” за тековната 2020 година, која се доделува за најдобра поетска книга меѓу две фестивалски изданија на СВП, објавена на македонски ...

Конкурс за наградата „Браќа Миладиновци“ за најдобра поетска книга за 2020 година

А1 On - 01.06.2020

Националната установа „Струшки вечери на поезијата“ го распиша Конкурсот за доделување на наградата „Браќа Миладиновци“ за тековната 2020 година, која се доделува за најдобра поетска книга меѓу две фестивалски изданија на СВП, објавена на македонски ...

Конкурс за наградата „Браќа Миладиновци“ за најдобра поетска книга за 2020 година

Опсервер - 01.06.2020

Струга, 1 јуни 2020 () – Националната установа „Струшки вечери на поезијата“ го распиша Конкурсот за доделување на наградата „Браќа Миладиновци“ за тековната 2020 година, која се доделува за најдобра поетска книга меѓу две фестивалски изданија на ...

Конкурс за наградата „Браќа Миладиновци“ за најдобра поетска книга за 2020 година

МКД - 01.06.2020

Националната установа „Струшки вечери на поезијата“ го распиша Конкурсот за доделување на наградата „Браќа Миладиновци“ за тековната 2020 година, која се доделува за најдобра поетска книга меѓу две фестивалски изданија на СВП, објавена на македонски ...

Конкурс за наградата „Браќа Миладиновци“ за најдобра поетска книга за 2020 година

MakPress - 01.06.2020

Националната установа „Струшки вечери на поезијата“ го распиша Конкурсот за доделување на наградата „Браќа Миладиновци“ за тековната 2020 година, која се доделува за најдобра поетска книга меѓу две фестивалски изданија на СВП, објавена на македонски ...

Награда „Браќа Миладиновци“: Распишан конкурсот за најдобра поетска книга за 2020

Вечер Прес - 03.06.2020

Националната установа „Струшки вечери на поезијата“ го распиша Конкурсот за наградата „Браќа Миладиновци“ за тековната 2020 година, која се доделува за најдобра поетска книга меѓу две фестивалски изданија на СВП, објавена на македонски јазик во ...