TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Најдоцна до вечер Атина ќе ја испрати Вербалната нота до Скопје

Канал5 - 12.02.2019

Во текот на денешниот ден, веројатно до вечер Грција ќе ја испрати Вербалната нота до Македонија.Останати се некои дипломатски детали за нотата од Атина да се испрати за Скопје и тоа треба да се случи набргу.

Грчкото МНР ја испрати Вербалната нота

Слободен Печат - 12.02.2019

Според информациите на МИА од Атина, утре, пак, во Брисел, на маргините на Самитот на министрите за одбрана на НАТО, средба ќе одржат Радмила Шекеринска и Евангелос Апостолакис, министрите за одбрана на Македонија и на ...

Атина испрати вербална нота: Грција ќе ја обучува македонската војска?

еМагазин - 12.02.2019

Атина ја испрати Вербалната нота до Скопје, потврдуваат грчки дипломатски извори. Утре, пак, во Брисел, на маргините на Самитот на министрите за одбрана на НАТО, средба ќе одржат Радмила Шекеринска и Евангелос Апостолакис, министрите за одбрана на ...

Грчкото МНР ја испрати Вербалната нота

Сител - 12.02.2019

Атина ја испрати Вербалната нота до Скопје, потврдуваат грчки дипломатски извори, јави дописничката на МИА од Атина. Според информациите на МИА од Атина, утре, пак, во Брисел, на маргините на Самитот на министрите за одбрана на НАТО, средба ќе ...

Грчкото МНР ја испрати Вербалната нота

Независен - 12.02.2019

Атина ја испрати Вербалната нота до Скопје, потврдуваат грчки дипломатски извори, за грчката новинска агенција АНА. Според информациите на МИА од Атина, утре, пак, во Брисел, на маргините на Самитот на министрите за одбрана на НАТО, средба ќе одржат ...

Грција ја испрати Вербалната нота

Press24 - 12.02.2019

Атина ја испрати Вербалната нота до Скопје, потврдуваат грчки дипломатски извори, јави дописничката на МИА од Атина. Како што беше најавено, Грција ја испрати Вербалната нота, со која и официјално информираше дека го ратификуваше Договорот од Преспа ...

Грчкото МНР ја испрати Вербалната нота

А1 On - 12.02.2019

Атина ја испрати Вербалната нота до Скопје, потврдуваат грчки дипломатски извори, јави дописничката на МИА од Атина. Според информациите на МИА од Атина, утре, пак, во Брисел, на маргините на Самитот на министрите за одбрана на НАТО, средба ќе ...

Најдоцна до вечер Атина ќе ја испрати Вербалната нота до Скопје

24 Вести - 12.02.2019

Во текот на денешниот ден, веројатно до вечер Грција ќе ја испрати Вербалната нота до Македонија. Останати се некои дипломатски детали за нотата од Атина да се испрати за Скопје и тоа треба да се случи набргу.

До вечер Атина ќе ја испрати Вербалната нота до Македонија

ТВ21 - 12.02.2019

Во текот на денешниот ден, веројатно до вечер Грција ќе ја испрати Вербалната нота до Македонија, јавува дописничката на МИА од Атина. Останати се некои дипломатски детали за нотата од Атина да се испрати за Скопје и тоа треба да се случи набргу.

Најдоцна до вечер Атина ќе ја испрати Вербалната нота до Скопје

1tv - 12.02.2019

Во текот на денешниот ден, веројатно до вечер Грција ќе ја испрати Вербалната нота до Македонија. Останати се некои дипломатски детали за нотата од Атина да се испрати за Скопје и тоа треба да се случи набргу.

Најдоцна до вечер Атина ќе ја испрати Вербалната нота до Скопје

Независен - 12.02.2019

Во текот на денешниот ден, веројатно до вечер Грција ќе ја испрати Вербалната нота до Македонија. Останати се некои дипломатски детали за нотата од Атина да се испрати за Скопје и тоа треба да се случи набргу.

Грчкото МНР ја испрати Вербалната нота

Нова ТВ - 12.02.2019

Атина ја испрати Вербалната нота до Скопје, потврдуваат грчки дипломатски извори. Според информациите од Атина, утре, пак, во Брисел, на маргините на Самитот на министрите за одбрана на НАТО, средба ќе одржат Радмила Шекеринска и Евангелос ...

Најдоцна до вечер Атина ќе ја испрати Вербалната нота до Скопје

Опсервер - 12.02.2019

Во текот на денешниот ден, веројатно до вечер Грција ќе ја испрати Вербалната нота до Македонија, јавува дописничката на МИА од Атина. Останати се некои дипломатски детали за нотата од Атина да се испрати за Скопје и тоа треба да се случи набргу.

Грчкото МНР ја испрати Вербалната нота

Локално - 12.02.2019

Атина ја испрати Вербалната нота до Скопје, потврдуваат грчки дипломатски извори, јави дописничката на МИА од Атина. Според информациите на МИА од Атина, утре, пак, во Брисел, на маргините на Самитот на министрите за одбрана на НАТО, средба ќе ...

Грција ја испрати Вербалната нота

+инфо - 12.02.2019

Атина ја испрати Вербалната нота до Скопје, потврдуваат грчки дипломатски извори, јави дописничката на МИА од Атина. Според информациите на МИА од Атина, утре, пак, во Брисел, на маргините на Самитот на министрите за одбрана на НАТО, средба ќе ...

Атина ќе ја испрати Вербалната нота до Скопје

Слободен Печат - 12.02.2019

Според информациите на МИА од Атина, утре, пак, во Брисел, на маргините на Самитот на минстрите за одбрана на НАТО, средба ќе одржат Радмила Шекеринска и Евангелос Апостолакис, министрите за одбрана на Македонија и Грција.

Грчкото МНР ја испрати Вербалната нота

Либертас - 12.02.2019

Атина ја испрати Вербалната нота до Скопје, потврдуваат грчки дипломатски извори, јави дописничката на МИА од Атина. Според информациите на МИА од Атина, утре, пак, во Брисел, на маргините на Самитот на министрите за одбрана на НАТО, средба ќе ...

Најдоцна до вечер Атина ќе ја испрати Вербалната нота до Скопје

еМагазин - 12.02.2019

Во текот на денешниот ден, веројатно до вечер Грција ќе ја испрати Вербалната нота до Македонија, јавува дописничката на МИА од Атина. Останати се некои дипломатски детали за нотата од Атина да се испрати за Скопје и тоа треба да се случи набргу.

Грција ја испрати Вербалната нота до Скопје

МКД - 12.02.2019

Атина ја испрати Вербалната нота до Скопје, потврдуваат грчки дипломатски извори. Според информациите на МИА од Атина, утре, пак, во Брисел, на маргините на Самитот на министрите за одбрана на НАТО, средба ќе одржат Радмила Шекеринска и Евангелос ...

Грчкото МНР ја испрати Вербалната нота: Македонија официјално Северна, а македонската војска ќе ја обучуваат грчки ...

Курир - 12.02.2019

Атина ја испрати Вербалната нота до Скопје, потврдуваат грчки дипломатски извори, јави дописничката на МИА од Атина. Според информациите на МИА од Атина, утре, пак, во Брисел, на маргините на Самитот на министрите за одбрана на НАТО, средба ќе ...

Грчкото МНР испрати Вербалната нота, Македонија и официјално Северна

Нетпрес - 12.02.2019

Атина ја испрати Вербалната нота до Скопје, потврдуваат грчки дипломатски извори, јави дописничката на МИА од Атина. Според информациите на МИА од Атина, утре, пак, во Брисел, на маргините на Самитот на министрите за одбрана на НАТО, средба ќе ...

Грчкото МНР ја испрати Вербалната нота

Република - 12.02.2019

Атина ја испрати Вербалната нота до Скопје, потврдуваат грчки дипломатски извори, јави дописничката на МИА од Атина. Според информациите на МИА од Атина, утре, пак, во Брисел, на маргините на Самитот на министрите за одбрана на НАТО, средба ќе ...