TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Трамп во Калифорнија ги посети прототипите за ѕидот кон Мексико (ВИДЕО)

МКД - 13.03.2018

Американскиот претседател Доналд Трамп пристигна во Сан Диего во Калифорнија, каде што ги разгледа прототипите на ѕидот што сака да го подигне на границата со Мексико. Осум прототипови на ѕидот, високи околу девет метри, се подигнати во близина на ...

Трамп ги разгледа прототиповите на ѕидот кон Мексико

Канал5 - 13.03.2018

Американскиот претседател Доналд Трамп во Калифорнија ги разгледа ѕидовите што треба да се постават кон Мексико. Претседателот Трамп во Сан Диего , Калифорнија ги разгледа прототиповите за ѕидови што треба да се постават кон Мексико .

Трамп ќе ја посети границата со Мексико, близу Тихуана

Глас на Америка - 13.03.2018

Целта на посетата е претседателот да направи увид во прототипите на пограничниот ѕид што планира да го изгради. Тензијата пред неговата посета беше зголемена со протести на околу 200 демонстранти во Сан Диего, Калифорнија.