TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Macedonia the GReat“ – колективна трговска ознака за производите од грчката област Македонија

Локално - 14.11.2019

Слоганот „Macedonia the GReat“, со потенцирани букви ГР како кратенка за Грција и буквата „М“ како ознака, испишани со бело на сина позадина, се новите колективни трговски ознаки за грчките производи од грчката област Македонија, односно т.н.

(ВИДЕО) Грчките ќе се брендираат како производи од „Macedonia The Great“

360 степени - 14.11.2019

Грчкиот премиер Киријакос Мицотакис денеска присуствуваше на прес-конференција организирана од Здружението на извозници од Грција кои го претставија обележјето со кое ќе бидат брендирани производите кои имаат географско потекло од грчкиот дел од ...

Macedonia the great – новата етикета на грчките производи

ММС - 14.11.2019

Официјалната етикета што треба да се користи за грчките производи од регионот Македонија, беше претставена денес во Солун, во присуство на премиерот Киријакос Мицотакис во контекст на Самитот во ...

„Macedonia the GReat“ колективна трговска ознака за производите од грчката област Македонија

А1 On - 14.11.2019

Слоганот „Macedonia the GReat“, со потенцирани букви ГР како кратенка за Грција и буквата „М“ како ознака, испишани со бело на сина позадина, се новите колективни трговски ознаки за грчките производи од грчката област Македонија, односно т.н.

„Macedonia the GReat“ колективна трговска ознака за производите од грчката област Македонија

Нова ТВ - 14.11.2019

Слоганот „Macedonia the GReat“, со потенцирани букви ГР како кратенка за Грција и буквата „М“ како ознака, испишани со бело на сина позадина, се новите колективни трговски ознаки за грчките производи од грчката област Македонија, односно т.н.

„Macedonia the GReat” колективна трговска ознака за производите од грчката област Македонија

МКД - 14.11.2019

Слоганот „Macedonia the GReat", со потенцирани букви ГР како кратенка за Грција и буквата „М" како ознака, испишани со бело на сина позадина, се новите колективни трговски ознаки за грчките производи од грчката област Македонија, односно т.н.

„Macedonia the GReat“ колективна трговска ознака за производите од грчката област Македонија

+инфо - 14.11.2019

Ознаката и слоганот со кои грчките производи ќе бидат пропратени на меѓународно ниво, беа презентирани денеска во Солун од Здружението на извозници на Грција, во присуство на грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис.

Производите од грчката област Македонија ќе ја носат ознаката „Macedonia the GReat“

Слободен Печат - 14.11.2019

По презентацијата, грчкиот премиер рече дека новата колективна ознака „отсега, па натаму ќе ги придружува македонските производи и услуги низ целиот свет". Слоганот „Macedonia the GReat”, со потенцирани букви ГР како кратенка за Грција и буквата „М” ...

Грција си презентираше трговска ознака за македонски производи: „Macedonia the GReat“

Фокус - 14.11.2019

Слоганот „Macedonia the GReat“, со потенцирани букви ГР како кратенка за Грција и буквата „М“ како ознака, испишани со бело на сина позадина, се новите колективни трговски ознаки за грчките производи од грчката област Македонија, односно т.н.

Грците само што ја регистрираа „Macedonia the GReat“, трговска ознака за „македонските производи“

Република - 14.11.2019

Слоганот „Macedonia the GReat“, со потенцирани букви ГР како кратенка за Грција и буквата „М“ како ознака, испишани со бело на сина позадина, се новите колективни трговски ознаки за грчките производи од грчката област Македонија, односно т.н.

„Macedonia the GReat“ – колективна трговска ознака за производите од грчката област Македонија

iPortal - 14.11.2019

Слоганот „Macedonia the GReat“, со потенцирани букви ГР како кратенка за Грција и буквата „М“ како ознака, испишани со бело на сина позадина, се новите колективни трговски ознаки за грчките производи од грчката област Македонија, односно т.н.

„Macedonia the GReat” колективна трговска ознака за производите од грчката област Македонија

24Инфо - 14.11.2019

Слоганот „Macedonia the GReat”, со потенцирани букви ГР како кратенка за Грција и буквата „М” како ознака, испишани со бело на сина позадина, се новите колективни трговски ознаки за грчките производи од грчката област Македонија, односно т.н.

Грчките производи ќе се брендираат со колективна трговска ознака „Macedonia The Great“

365 - 14.11.2019

Здружението на извозници од Грција денес го претставија обележјето со кое ќе бидат брендирани производите кои имаат географско потекло од грчкиот дел од Македонија. На прес-конференција организирана од Здружението присуствуваше и грчкиот премиер ...

„Macedonia the GReat” колективна трговска ознака за производите од грчката област Македонија

Вечер Прес - 14.11.2019

Слоганот „Macedonia the GReat”, со потенцирани букви ГР како кратенка за Грција и буквата „М” како ознака, испишани со бело на сина позадина, се новите колективни трговски ознаки за грчките производи од грчката област Македонија, односно т.н.

„Голема Македонија“ или „Macedonia the GReat“ е називот под кој Грција ќе ги продава своите македонски производи

Денешен - 14.11.2019

Слоганот „Macedonia the GReat“, со потенцирани букви ГР како кратенка за Грција и буквата „М“ како ознака, испишани со бело на сина позадина, се новите колективни трговски ознаки за грчките производи од грчката област Македонија, односно т.н.

„Macedonia the GReat“ колективна трговска ознака за производите од грчката област Македонија

Нетпрес - 14.11.2019

Слоганот „Macedonia the GReat“, со потенцирани букви ГР како кратенка за Грција и буквата „М“ како ознака, испишани со бело на сина позадина, се новите колективни трговски ознаки за грчките производи од грчката област Македонија, односно т.н.

„Macedonia the GReat“ колективна трговска ознака за производите од грчката област Македонија

Либертас - 14.11.2019

Атина, Слоганот „Macedonia the GReat“, со потенцирани букви ГР како кратенка за Грција и буквата „М“ како ознака, испишани со бело на сина позадина, се новите колективни трговски ознаки за грчките производи од грчката област Македонија, односно т.н.

„Macedonia the GReat“ колективна трговска ознака за производите од грчката област Македонија

Опсервер - 14.11.2019

Слоганот „Macedonia the GReat“, со потенцирани букви ГР како кратенка за Грција и буквата „М“ како ознака, испишани со бело на сина позадина, се новите колективни трговски ознаки за грчките производи од грчката област Македонија, односно т.н.

„Macedonia the GReat“ колективна трговска ознака за производите од грчката област Македонија

еМагазин - 14.11.2019

Слоганот „Macedonia the GReat“, со потенцирани букви ГР како кратенка за Грција и буквата „М“ како ознака, испишани со бело на сина позадина, се новите колективни трговски ознаки за грчките производи од грчката област Македонија, односно т.н.

Грција ќе става ознака „Macedonia the GReat“ на своите македонски производи

Р.С.Европа - 14.11.2019

„Macedonia the GReat“, со потенцирани букви GR како кратенка за Грција и буквата „М“ како ознака, испишани со бело на сина позадина, се новите колективни трговски ознаки за грчките производи од грчката област Македонија, односно, како што велат во ...

„Macedonia the GReat“ ќе биде ознаката на производите од грчката област Македонија

MakPress - 14.11.2019

Слоганот „Macedonia the GReat“, со потенцирани букви ГР како кратенка за Грција и буквата „М“ како ознака, испишани со бело на сина позадина, се новите колективни трговски ознаки за грчките производи од грчката област Македонија, односно т.н.

Kолективна трговска ознака за производите од грчката област Македонија e „Macedonia the GReat”

Фактор - 14.11.2019

„Macedonia the GReat” e колективна трговска ознака за производите од грчката област Македонија. Слоганот „Macedonia the GReat”, со потенцирани букви ГР како кратенка за Грција и буквата „М” како ознака, испишани со бело на сина позадина, се новите ...

Трговските производи од грчката „Македонија“ ќе ја носат ознаката „Macedonia the GReat“

PressingTV - 14.11.2019

Слоганот „Macedonia the GReat“, со потенцирани букви ГР како кратенка за Грција и буквата „М“ како ознака, испишани со бело на сина позадина, се новите колективни трговски ознаки за грчките производи од грчката област Македонија, односно т.н.

Грците не се шегуваат: „Macedonia the GReat” колективна трговска ознака за производите од северот на Грција

ММС - 15.11.2019

Слоганот „Macedonia the GReat”, со потенцирани букви ГР како кратенка за Грција и буквата „М” како ознака, испишани со бело на сина позадина, се новите колективни трговски ознаки за грчките производи од грчката област Македонија, односно т.н.