TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Конкурс за уметнички директор на фестивалот „Макфест“

Фокус - 14.01.2020

Општина Штип како организатор на Фестивалот на забавни мелодии „Макфест 2020“ објави конкурс за избор на уметнички директор. Кирил Панајотов, координатор за фестивалот и советник за јавна дејност во Општина Штип, за МИА вели дека ова е редовна ...

Конкурс за уметнички директор на фестивалот „Макфест“

А1 On - 14.01.2020

Општина Штип како организатор на Фестивалот на забавни мелодии „Макфест 2020“ објави конкурс за избор на уметнички директор. Кирил Панајотов, координатор за фестивалот и советник за јавна дејност во Општина Штип, вели дека ова е редовна постапка и ...

Конкурс за уметнички директор на фестивалот „Макфест“

Либертас - 14.01.2020

– Општина Штип како организатор на Фестивалот на забавни мелодии „Макфест 2020“ објави конкурс за избор на уметнички директор. Кирил Панајотов, координатор за фестивалот и советник за јавна дејност во Општина Штип, за МИА вели дека ова е редовна ...

Конкурс за уметнички директор на фестивалот „Макфест“

Опсервер - 14.01.2020

Општина Штип како организатор на Фестивалот на забавни мелодии „Макфест 2020“ објави конкурс за избор на уметнички директор. Кирил Панајотов, координатор за фестивалот и советник за јавна дејност во Општина Штип, за МИА вели дека ова е редовна ...

Конкурс за уметнички директор на фестивалот „Макфест“

MakPress - 14.01.2020

Општина Штип како организатор на Фестивалот на забавни мелодии „Макфест 2020“ објави конкурс за избор на уметнички директор. Кирил Панајотов, координатор за фестивалот и советник за јавна дејност во Општина Штип, за МИА вели дека ова е редовна ...