TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Платеното породилно отсуство ќе трае до истекот на вонредните мерки

Р.С.Европа - 05.04.2020

Породилното платено отсуство ќе се продолжи се до истекот на владините вонредни мерки. Министерството за труд и социјална политика соопшти дека родителите кои користат право на породилно отсуство поради нега на новородено или посвоено дете ќе биде и ...

Породилното отсуство се продолжува до истекот на времените мерки

Алсат-М - 05.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека се продолжува периодот на платено отсуство од работа поради нега и одгледување на новородено и посвоено дете се до истекот на траење на времените мерки.

Породилното отсуство се продолжува до истекот на времените мерки

Кумановски м. - 05.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека се продолжува периодот на платено отсуство од работа поради нега и одгледување на новородено и посвоено дете се до истекот на траење на времените мерки.

Породилното отсуство се продолжува до истекот на времените мерки за заштита од ширење и превенција од коронавирус ...

24Инфо - 05.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека се продолжува периодот на платено отсуство од работа поради нега и одгледување на новородено и посвоено дете се до истекот на траење на времените мерки.

МТСП: Породилното отсуство се продолжува до истекот на времените мерки за заштита од ширење и превенција од коронавирус ...

Слободен Печат - 05.04.2020

Се продолжува периодот на платено отсуство од работа поради нега и одгледување на новородено и посвоено дете се до истекот на траење на времените мерки. Со уредба со законска сила на Законот за работни односи што ја донесе Владата, отсуството од ...

Породилното отсуство се продолжува до истекот на времените мерки за корона вирусот

еМагазин - 05.04.2020

Се продолжува периодот на платено отсуство од работа поради нега и одгледување на новородено и посвоено дете се до истекот на траење на времените мерки поради корона вирусот. „Со уредба со законска сила на Законот за работни односи што ја донесе ...

Породилното отсуство се продолжува до истекот на мерките за корона вирусот

Фокус - 05.04.2020

Се продолжува периодот на платено отсуство од работа поради нега и одгледување на новородено и посвоено дете се до истекот на траење на времените мерки. Со уредба со законска сила на Законот за работни односи што ја донесе Владата, отсуството од ...

МТСП: Породилното отсуство се продолжува до истекот на мерките за заштита од ширење на корона вирусот

Независен - 05.04.2020

Се продолжува периодот на платено отсуство од работа поради нега и одгледување на новородено и посвоено дете се до истекот на траење на времените мерки. Со уредба со законска сила на Законот за работни односи што ја донесе Владата, отсуството од ...

МТСП: Породилното отсуство се продолжува до истекот на времените мерки за заштита од ширење и превенција од коронавирус ...

Опсервер - 05.04.2020

– Се продолжува периодот на платено отсуство од работа поради нега и одгледување на новородено и посвоено дете се до истекот на траење на времените мерки. Со уредба со законска сила на Законот за работни односи што ја донесе Владата, отсуството од ...

МТСП: Породилното отсуство се продолжува до истекот на времените мерки за заштита од ширење и превенција од коронавирус ...

А1 On - 05.04.2020

Се продолжува периодот на платено отсуство од работа поради нега и одгледување на новородено и посвоено дете се до истекот на траење на времените мерки. Со уредба со законска сила на Законот за работни односи што ја донесе Владата, отсуството од ...

МТСП: Породилното отсуство се продолжува до истекот на времените мерки за заштита од коронавирусот

Локално - 05.04.2020

Се продолжува периодот на платено отсуство од работа поради нега и одгледување на новородено и посвоено дете се до истекот на траење на времените мерки. Со уредба со законска сила на Законот за работни односи што ја донесе Владата, отсуството од ...

МТСП: Породилното отсуство се продолжува до истекот на времените мерки за заштита од ширење и превенција од коронавирус ...

Либертас - 05.04.2020

Се продолжува периодот на платено отсуство од работа поради нега и одгледување на новородено и посвоено дете се до истекот на траење на времените мерки. Со уредба со законска сила на Законот за работни односи што ја донесе Владата, отсуството од ...

МТСП: Породилното отсуство се продолжува до истекот на времените мерки за заштита од ширење и превенција од Ковид-19

Frontline - 05.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека се продолжува периодот на платено отсуство од работа поради нега и одгледување на новородено и посвоено дете се до истекот на траење на времените мерки.

МТСП: Породилното отсуство се продолжува до истекот на времените мерки за заштита од ширење и превенција од коронавирус ...

24 Вести - 05.04.2020

Се продолжува периодот на платено отсуство од работа поради нега и одгледување на новородено и посвоено дете се до истекот на траење на времените мерки. Со уредба со законска сила на Законот за работни односи што ја донесе Владата, отсуството од ...

Породилното отсуство се продолжува до истекот на времените мерки за заштита од ширење и превенција од коронавирус ...

Скопје инфо - 05.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека се продолжува периодот на платено отсуство од работа поради нега и одгледување на новородено и посвоено дете се до истекот на траење на времените мерки.

Породилното отсуство се продолжува додека траат мерките за заштита од КОВИД-19

Сакам да кажам - 05.04.2020

Породилното отсуство се продолжува додека траат мерките на Владата за заштита и ширење на коронавирусот, соопшти Министерството за труд и социјална политика. Мајките на кои им истекло породилното отсуство од 9 месеци, поради состојбата со ...

МТСП: Породилното отсуство се продолжува

Макфакс - 05.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека се продолжува периодот на платено отсуство од работа поради нега и одгледување на новородено и посвоено дете се до истекот на траење на времените мерки.

МТСП: Се продолжува породилното отсуство

Денешен - 05.04.2020

Се продолжува периодот на платено отсуство од работа поради нега и одгледување на новородено и посвоено дете се до истекот на траење на времените мерки. Со уредба со законска сила на Законот за работни односи што ја донесе Владата, отсуството од ...

Породилното отсуство се продолжува до истекот на времените мерки

Нова ТВ - 05.04.2020

Се продолжува периодот на платено отсуство од работа поради нега и одгледување на новородено и посвоено дете се до истекот на траење на времените мерки. Со уредба со законска сила на Законот за работни односи што ја донесе Владата, отсуството од ...

Породилното отсуство се продолжува до истекот на времените мерки

Република - 05.04.2020

Се продолжува периодот на платено отсуство од работа поради нега и одгледување на новородено и посвоено дете се до истекот на траење на времените мерки. Со уредба со законска сила на Законот за работни односи што ја донесе Владата, отсуството од ...

Породилното отсуство се продолжува до истекот на времените мерки против COVID-19

Телма - 05.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека се продолжува периодот на платено отсуство од работа поради нега и одгледување на новородено и посвоено дете се до истекот на траење на времените мерки.

МТСП: Породилното отсуство се продолжува до истекот на времените мерки за заштита од ширење и превенција од Ковид-19

CivilMedia - 05.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека се продолжува периодот на платено отсуство од работа поради нега и одгледување на новородено и посвоено дете се до истекот на траење на времените мерки.

Породилното отсуство се продолжува до истекот на времените мерки за коронавирусот

Нетпрес - 05.04.2020

Се продолжува периодот на платено отсуство од работа поради нега и одгледување на новородено и посвоено дете се до истекот на траење на времените мерки. Со уредба со законска сила на Законот за работни односи што ја донесе Владата, отсуството од ...

МТСП: Породилното отсуство се продолжува до истекот на времените мерки за заштита од ширење и превенција од ...

Press24 - 05.04.2020

Се продолжува периодот на платено отсуство од работа поради нега и одгледување на новородено и посвоено дете се до истекот на траење на времените мерки. Со уредба со законска сила на Законот за работни односи што ја донесе Владата, отсуството од ...

МТСП: Породилното отсуство се продолжува

Точка - 05.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека се продолжува периодот на платено отсуство од работа поради нега и одгледување на новородено и посвоено дете се до истекот на траење на времените мерки.

Породилното отсуство се продолжува до истекот на времените мерки

Вечер - 05.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека се продолжува периодот на платено отсуство од работа поради нега и одгледување на новородено и посвоено дете се до истекот на траење на времените мерки.

МТСП: Породилното отсуство се продолжува до истекот на времените мерки за заштита од ширење и превенција од коронавирус ...

Канал5 - 05.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека се продолжува периодот на платено отсуство од работа поради нега и одгледување на новородено и посвоено дете се до истекот на траење на времените мерки.

МТСП: Породилното отсуство се продолжува до истекот на времените мерки за заштита од ширење и превенција од коронавирус ...

iPortal - 05.04.2020

Се продолжува периодот на платено отсуство од работа поради нега и одгледување на новородено и посвоено дете се до истекот на траење на времените мерки. Со уредба со законска сила на Законот за работни односи што ја донесе Владата, отсуството од ...

МТСП: Породилното отсуство ќе трае до крај на мерките за коронавирусот

+инфо - 05.04.2020

Се продолжува периодот на платено отсуство од работа поради нега и одгледување на новородено и посвоено дете се до истекот на траење на времените мерки. Со уредба со законска сила на Законот за работни односи што ја донесе Владата, отсуството од ...

Платеното породилно отсуство ќе трае до истекот на вонредните мерки

Тера - 05.04.2020

Министерството за труд и социјална политика информира дека се продолжува периодот на платено отсуство од работа поради нега и одгледување на новородено и посвоено дете се до истекот на траење на времените мерки.