TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Европа дилема дали да се осветлат градовите за време на Божиќ

Макфакс - 26.11.2022

Во градовите ширум Европа, властите размислуваат дали да се одлучат за слабо осветлување бидејќи цените на енергијата се зголемија поради војната во Украина или да ги осветлат градовите по две години божиќни празници погодени од пандемијата на ...

Во Европа дилема дали да се осветлат градовите за време на Божиќ

Н.Македонија - 26.11.2022

Во градовите ширум Европа, властите размислуваат дали да се одлучат за слабо осветлување бидејќи цените на енергијата се зголемија поради војната во Украина или да ги осветлат градовите по две години божиќни празници погодени од пандемијата на ...

Ширум Европа дилемата е дали да се осветлат градовите за време на Божиќ

Денар - 26.11.2022

Во градовите ширум Европа, властите размислуваат дали да се одлучат за слабо осветлување бидејќи цените на енергијата се зголемија поради војната во Украина или да ги осветлат градовите по две години божиќни празници погодени од пандемијата на ...

Во Европа дилема дали да се осветлат градовите за време на Божиќ

Centar - 27.11.2022

Во градовите ширум Европа, властите размислуваат дали да се одлучат за слабо осветлување бидејќи цените на енергијата се зголемија поради војната во Украина или да ги осветлат градовите по две години божиќни празници погодени од пандемијата на ...