TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Новиот филм за Џејмс Бонд одложен по третпат, сега за октомври

Сакам да кажам - 22.01.2021

Излегувањето на новиот филм за Џејмс Бонд „Не е време за умирање“ е одложено уште еднаш поради пандемијата на коронавирусот. Новиот датум на премиерата е 8 октомври, беше објавено на сајтот на филмот.

По третпат одложена премиерата на новиот филм за Џејмс Бонд

Н.Македонија - 22.01.2021

Премиерата на новиот филм за Џејмс Бонд „Не е време за умирање“ повторно е одложена поради пандемијата. Новиот датум на премиерата е 8 октомври, објавено е на сајтот на филмот, пренесува „Би-би-си“.

Бонд филмот „No Time To Die“ одложен по трет пат

Слободен Печат - 22.01.2021

Oбјавувањето на следниот филм за Џејмс Бонд е одложено по трет пат поради пандемијата на коронавирусот, пренесува „Би-Би-Си“. Филмот „No Time To Die“ веќе двапати беше откажан, а новиот датум е за светската премиера е закажан на 8 октомври , се вели ...

Короната по трет пат го одложи филмот за Џејмс Бонд

Екран - 22.01.2021

Ново продолжение на филмот за британскиот агент Џејмс Бонд е одложено по трет пат поради пандемијата на коронавирусот. Филмот наречен „Нема време за умирање“ претходно беше одложуван двапати, а сега новиот датум е закажан за 8. октомври.

„Не е време за умирање“ одложен третпат

Макфакс - 22.01.2021

Премиерата на новиот филм за Џејмс Бонд е одложена по трет пат поради коронакризата. „Не е време за умирање“ веќе двапати беше туркан наназад, а сега ќе дебитира на глобално ниво на 8 октомври, се вели во објавата на веб-страницата на филмот.

Повторно одложена премиерата на новиот филм за Џејмс Бонд

Кајгана - 22.01.2021

Прикажувањето на новиот филм за Џејмс Бонд - „No Time to Die“, e повторно одложенo – овојпат за 8 октомври 2021 година. Филмот требаше да биде прикажан во кината во октомври 2019 година, но премиерата беше одложена неколкупати – прво поради промена ...

Повторно одложена премиерата на новиот „Џејмс Бонд“ филм

Опсервер - 22.01.2021

– Прикажувањето на новиот „Џејмс Бонд“ филм – „Нема време за умирање“ (No Time to Die), e повторно одложенo – овојпат за 8 октомври, oвaa 2021 година. Последната инкарнација на Даниел Крејг како „агентот 007“ првично требаше да се појави во кината ...

Трето одложување на премиерата на новиот „Џејмс Бонд“ филм

А1 On - 22.01.2021

Прикажувањето на новиот „Џејмс Бонд“ филм – „Нема време за умирање“ (No Time to Die), e повторно одложенo – овојпат за 8 октомври, oвaa 2021 година. Последната инкарнација на Даниел Крејг како „агентот 007“ првично требаше да се појави во кината во ...

Премиерата на новиот филм за „Џејмс Бонд“ одложена за 8 октомври

Независен - 22.01.2021

САД – Прикажувањето на новиот „Џејмс Бонд“ филм – „Нема време за умирање“ (No Time to Die), e повторно одложенo – овојпат за 8 октомври, oвaa 2021 година. Последната инкарнација на Даниел Крејг како „агентот 007“ првично требаше да се појави во ...

Љубителите на „Џејмс Бонд“ ќе почекаат до октомври за новиот филм

+инфо - 22.01.2021

Последната инкарнација на Даниел Крејг како „агентот 007“ првично требаше да се појави во кината во октомври 2019 година, но беше одложена неколкупати. Прикажувањето на новиот „Џејмс Бонд“ филм – „Нема време за умирање“ (No Time to Die), e повторно ...

Повторно одложена премиерата на новиот „Џејмс Бонд“ филм

Сител - 22.01.2021

Прикажувањето на новиот „Џејмс Бонд“ филм – „Нема време за умирање“ (No Time to Die), e повторно одложенo – овојпат за 8 октомври, oвaa 2021 година. Последната инкарнација на Даниел Крејг како „агентот 007“ првично требаше да се појави во кината во ...

Повторно одложена премиерата на новиот „Џејмс Бонд“ филм

24 Вести - 22.01.2021

Прикажувањето на новиот „Џејмс Бонд“ филм – „Нема време за умирање“ (No Time to Die), e повторно одложенo – овојпат за 8 октомври, oвaa 2021 година. Последната инкарнација на Даниел Крејг како „агентот 007“ првично требаше да се појави во кината во ...

Повторно одложена премиерата на новиот „Џејмс Бонд“ филм

Либертас - 22.01.2021

– Прикажувањето на новиот „Џејмс Бонд“ филм – „Нема време за умирање“ (No Time to Die), e повторно одложенo – овојпат за 8 октомври, oвaa 2021 година. Последната инкарнација на Даниел Крејг како „агентот 007“ првично требаше да се појави во кината ...

Премиерата на новиот „Џејмс Бонд“ филм „Нема време за умирање“ на 8 октомври

Вечер Прес - 22.01.2021

Премиерата на „Џејмс Бонд“ филмот „Нема време за умирање“ (No Time to Die), e одложен за 8 октомври. Последната инкарнација на Даниел Крејг како „агентот 007“ првично требаше да се појави во кината во октомври 2019 година, но беше одложена ...

Повторно одложена премиерата на новиот „Џејмс Бонд“ филм

Frontline - 22.01.2021

Прикажувањето на новиот „Џејмс Бонд“ филм – „Нема време за умирање“ (No Time to Die), e повторно одложенo – овојпат за 8 октомври, oвaa 2021 година. Последната инкарнација на Даниел Крејг како „агентот 007“ првично требаше да се појави во кината во ...

Повторно одложена премиерата на новиот „Џејмс Бонд“ филм

Бриф - 22.01.2021

Прикажувањето на новиот „Џејмс Бонд“ филм – „Нема време за умирање“ (No Time to Die), e повторно одложенo – овојпат за 8 октомври, oвaa 2021 година. Последната инкарнација на Даниел Крејг како „агентот 007“ првично требаше да се појави во кината во ...

Премиерата повторно одложена: Против коронавирусот „немоќен“ и новиот Џејмс Бонд

Денешен - 22.01.2021

Прикажувањето на новиот „Џејмс Бонд“ филм – „Нема време за умирање“ (No Time to Die), e повторно одложенo – овојпат за 8 октомври, оваа 2021 година. Последната инкарнација на Даниел Крејг како „агентот 007“ првично требаше да се појави во кината во ...

Повторно одложена премиерата на новиот „Џејмс Бонд“ филм

MakPress - 22.01.2021

Прикажувањето на новиот „Џејмс Бонд“ филм – „Нема време за умирање“ (No Time to Die), e повторно одложенo – овојпат за 8 октомври, oвaa 2021 година. Последната инкарнација на Даниел Крејг како „агентот 007“ првично требаше да се појави во кината во ...

Повторно одложена премиерата на новиот „Џејмс Бонд“ филм

OhridNews - 22.01.2021

Прикажувањето на новиот „Џејмс Бонд“ филм – „Нема време за умирање“ (No Time to Die), e повторно одложенo – овојпат за 8 октомври, oвaa 2021 година. Последната инкарнација на Даниел Крејг како „агентот 007“ првично требаше да се појави во кината во ...

Короната по трет пат го одложи филмот за Џејмс Бонд

Локално - 22.01.2021

Новото продолжение на филмот за британскиот агент Џејмс Бонд е одложено по трет пат поради пандемијата на коронавирусите. Филмот наречен No Time To Die претходно беше одложуван двапати, а сега новиот датум е закажан за 8 октомври.

Новиот Бонд филм одложен по трет пат

Репортер - 22.01.2021

Oбјавувањето на новиот филм за Џејмс Бонд е одложено по трет пат поради пандемијата на коронавирусот. Филмот „Не е време за умирање“ (No Time To Die) веќе двапати беше откажан, а новиот датум е за светската премиера е закажан на 8 октомври, се вели ...